Robert Beumer

Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Robert Beumer en ik heb een onafhankelijk expertise bureau om partijen te ondersteunen bij al uw bouwzaken op het gebied van bouwadvisering. Wij zijn gevestigd in Groningen en gespecialiseerd in bouwkundig advies voor nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten.

U kunt bij ons terecht voor diverse soort van bouwkundige dienstverlening, zoals een bouwkundige inspectie, opleveringskeuring nieuwbouw of een andere bouwdeskundig onderzoek. 

Het NRBI bevordert de professionalisering van het beroep van Bouwkundig Inspecteur, wat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit in de bouw en vastgoed branche. “Ik ben als bouwkundig inspecteur trots en zeer vereerd, om als bouwkundig inspecteur te zijn geregistreerd en op persoonsniveau gecertificeerd binnen het Register van Nederlands Register Bouwkundige Inspecteurs (Rbi) en daarmee een bijdrage kan leveren aan de verdere professionalisering van het beroep bouwkundig inspecteur.”

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

5 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

8.0
11 oktober 2021
Offertetraject, 9451kt, Rolde (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
26 juli 2021
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), Eelderwolde, Groningen (Door: Anoniem)

Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden ging de geplande opleveringskeuring niet door. Minder dan een halve dag voor oplevering toch nog een opleveringskeuring kunnen regelen via de NRBI. Ze brachten een bouwkundige keurmeester die toch net wat meer puntjes wist te vinden dan we zelfstandig hadden gekund. Kan dus niet anders beoordelen dan met 5 sterren.

10.0
26 maart 2021
Offertetraject, 9951 SN, Winsum (Door: Anoniem)

Professioneel en goede partij om als derde onafhankelijke partij een vooropname en oplevering te doen.

Geachte heer, Dank voor de opdracht voor een bouwkundige vooropname en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Robert Beumer Register bouwkundige
Ing. J.H.R. Duinkerken - Beumer
10.0
18 maart 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 9648CM Wildervank (Door: N Stuut)

Uitstekende service! Betrouwbaar en zeer grondig rapport. Top! 

Geachte heer Stuut, Dank voor uw vertrouwen voor ern bouwkundigekeuring in Wildervank en uw lovende woorden. Veel succes bij uw besluit. Met vriendelijke groet, Register Bouwkundig Inspecteur Robert Beumer
Ing. J.H.R. Duinkerken - Beumer
10.0
02 maart 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 9658pc Eexterveen (Door: Jos bosboom)

Perfecte keuring bedankt

Een bouwkundige keuring bij aankoop is altijd spannend. Tijdends de bouwkundige keuring in Eexterveen heb ik u hopelijk voldoende inzichten gegeven inzake de bouwtechnische staat. Mocht u nog vragen hebben inzake de bouwkundige keuring in Eexterveen? Neem dan contact met mij op. Met vriendelijke groet, Robert Beumer Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)
Ing. J.H.R. Duinkerken - Beumer
Bekijk alle reviews en ervaringen (5)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden