Stephan Haak

Beoordelingen bouwkundig inspecteur

8.0
23 augustus 2022
Offertetraject, 1715 AC, Spanbroek (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
20 augustus 2022
Offertetraject, 1715 AC, Spanbroek (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
6.0
30 december 2021
Offertetraject, 1384 AM, Weesp (Door: Anoniem)

Prima rapport, maar wel erg lang moeten wachten.
Geachte heer Grunt, dank voor het compliment. Wij trachten altijd een zo onpartijdig en professioneel rapport in te dienen. Helaas heeft onze langdurige ziekteperiode veel vertraging gegeven. Ons excuus hiervoor al beseffen wij de overmacht situatie. Met vriendelijke groet, Stephan Haak Rbi
Stephan Haak
10.0
31 juli 2021
Offertetraject, 6026 SP, Maarheeze (Door: Anoniem)

Goede expertise. Duidelijk in kaart gebracht middels een expertise rapportage. 

8.0
23 februari 2021
Offertetraject, 4535BR, Terneuzen (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
21 februari 2021
Offertetraject, 4535BR, Terneuzen (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
03 februari 2020
Offertetraject, 4033bv, Lienden (Door: Anoniem)

Grondig en duidelijk rapport.

Dank voor uw positieve reactie inzake ern specialistisch onderzoek in Liende. Wij hopen nog veel voor u en uw cliënten te mogen betekenen, ook dank voor het gestelde vertrouwen. Met vriendelijke groet, Stephan Haak Register bouwkundig inspecteur (Rbi)- technisch deskundige AE Expertise/NRBI
Stephan Haak
8.0
30 januari 2020
Offertetraject, 6842CT, Arnhem (Door: Anoniem)

Beoordeling van de expert is een dikke 8.
Geachte mevrouw, Dank voor de opdracht voor een bouwgeschil over tegelwerk in Arnhem. We zijn blij dat u als rechtsbijstand verzekeraar mijn expertise rapportage positief beoordeeld. Wij hopen dat middels het expertise rapport over het tegelwerk u namens uw cliënt het geschil aannemelijk kunt maken. Mocht u nog vragen hebben over het expertise rapport tegelwerk dan horen wij dat uiteraard graag. Mt vriendelijke groet, Stephan Haak Register bouwkundig inspecteur specialistische onderzoeken.
Stephan Haak
8.0
17 december 2019
Offertetraject, 4847JA, Teteringen (Door: Anoniem)

alleen jammer dat het rapport wat langer op zich liet wachten, maar begreep dat dit overmacht was
Geachte mevrouw mr. (Jurist), Dank voor uw gegeven rating en uw vertrouwen voor een specialistisch onderzoek in Teteringen. De uitgevoerde specialistisch onderzoek liet even op zich wachten vanwege de moeilijkheidsgraad en inhoudelijke reactie. Met vriendelijke groet, Stephan Haak Register bouwkundig Inspecteur - specialistisch onderzoek
Stephan Haak
6.0
17 mei 2019
Offertetraject, 7314CP, Apeldoorn (Door: Anoniem)

Prima rapport.
Geachte mevrouw mr. (Jurist) Dank voor de expertise aanvraag inzake het bouwgeschil over een Microtopping vloer in Apeldoorn. Voor mij als register bouwkundig inspecteur was het een uitdaging om bouwgeschil goed onderbouwd aan te leveren dit om dat de Microtopping vloer specifiek gaat over het toegepaste materiaal en de wijze van uitvoering. Uiteindelijk is het gelukt en we hopen dat u het geschil kunt beslechten met ons expertise rapport. Met vriendelijke groet, Stepfan Haak Register bouwkundig Inspecteur specialistisch onderzoek (SOG)
Stephan Haak
Bekijk diensten & boek

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden