Tim Broerse

Mijn naam is Tim Broerse. Al vele jaren ben ik werkzaam in de bouwwereld en heb hierdoor veel ervaring opgedaan in wat komt kijken bij o.a. het bouwen van een woning. Mijn grote passie is het inspecteren van bestaande woningen. Daarnaast begeleid ik ook kopers bij de oplevering van de nieuwbouwwoning.

Vanuit Weesp voer ik over een groot deel van Nederland deze bouwkundige inspecties uit. Met veel plezier!

Mijn expertise in de woning- en utiliteitsbouw wordt ingezet door intermediairs en consumenten om als onafhankelijk bouwkundig inspecteur op te treden, vaak bij de aankoop van woningen. Een belangrijk moment om een objectieve kijk op de beoogde woning te ervaren. Ook bij oplevering van een nieuwbouwwoning sta ik graag aan uw zijde.

Een onafhankelijk bouwkundig inspecteur is een persoon met de juiste kennis en kunde, binnen een bepaald vakgebied. Bij de uitvoering van een bouwkundige inspectie is het van belang dat men een onafhankelijk oordeel kan en moet geven over de bouwkundige staat van een vastgoedobject. Door op persoonsniveau te certificeren weet men dat juiste kennis en kunde voor een aanvrager ingezet wordt. Wij bieden een uitgebreide dienstverlening op bouwkundig gebied.

U kunt bij mij terecht voor:

  • Bouwkundige keuring / Aankoopkeuring
  • Opleveringskeuring nieuwbouw

Kwaliteit, kennis en kunde van een bouwkundig inspecteur is van groot belang bij bouwkundige inspecties. Ik ben dan ook blij met het initiatief van stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI) om bouwinspecteurs op expertiseniveau erkenning te geven die ze verdienen. Met veel genoegen heb ik mij hierbij aangesloten. 

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Register bouwkundigen met persoonscertificering
  • Conform beroeps & gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,9 / 5,0

56 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

8.0
11 september 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1506 VX, Zaandam (Door: Anoniem)

Een heldere keuring met goede aanbevelingen van Tim! Heel fijn dat hij nadien ruimtschoots de tijd heeft genomen om de onderbouwing van zijn bouwkundige inspectie nader toe te lichten en openstaat voor eventuele vragen. 

10.0
10 september 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1474 MC, Oosthuizen (Door: Anoniem)

Grondige bouwkundige inspectie, goede toelichting tijdens de inspectie en goede toelichting op het rapport. Bouwkundig rapport is duidelijk en genuanceerd.

10.0
08 september 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1474 MC, Oosthuizen (Door: Anoniem)

Ik ben er niet bij geweest als intermediair maar de opdrachtgeefster is een illusie armer. Bij aanvang was zij niet erg gecharmeerd van het loshangende behang. Dit had zij niet gezien. Een zware teleurstelling was dat Tim Broerse een gemene ongelijkmatige zetting aan het daglicht bracht. Kortom deze woning was niet voor de opdrachtgeefster weggelegd. Terug naar de tekentafel. 

10.0
02 september 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1551RE Westzaan (Door: Merijn de Brabander)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
01 september 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1058 AK, Amsterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Bekijk alle reviews en ervaringen (56)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden