DAS rechtsbijstand

DAS rechtsbijstand is kennis partner voor het Nederlands Register Bouwkundig Inspecteur binnen de ExpertiseKamer Bouwgeschillen. Kwaliteit, kennis en kunde wordt hier gedeeld om draagvlak binnen de markt en leden te creëren.

DAS rechtsbijstand steunt het intiatief van het Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs. Door Kwaliteit, kennis en kunde te bundelen met de leden in de ExpertiseKamer bouwgeschillen verkrijgen we draagvlak in de markt op het gebied van expertise rapportages bij bouwkundige geschillen.

Register Bouwkundig Inspecteurs worden al met grote regelmaat binnen de lextool zoekmachine uitgevraagt. De verschillen in de expertise rapportages en kennis is aanwezig. Door kennis en ervaringen te delen komen we tot duidelijke dienstverleningen.

Doel: Duidelijkheid, Uniformiteit en kwaliteit met de juiste kennis en kunde.

 

 

Terug naar overzicht

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden