Bouwkundige taxatie

Een bouwkundige taxatie is een waardebepaling van de geleverde bouwkundige werkzaamheden door een aannemer, klusbedrijf of men kan een bouwkundige taxatie uit laten voeren voor de herbouwwaarde voor verzekeraars. Een bouwkundige taxatie wordt vaak ingezet bij (ver)bouwgeschil over de geleverde bouwkundige kwaliteit of om het stand (kosten geleverde werkzaamheden) van het werk te bepalen. 

Heeft u een bouwconflict of bouwgeschil met uw aannemer of klusser, of heeft u als aannemer een conflict met uw opdrachtgever over de hoogte van het geleverde bouwkundig werkzaamheden. Een bouwkundige taxatie geeft inzicht.

Let op: Een bouwkundige taxatie is geen taxatie van een woning. Een bouwkundige taxatie wordt uitgevoerd door een register bouwkundig inspecteur met als doel de geleverde bouwkundige werkzaamheden op marktconforme waarde te begroten, en een taxatie is een waarde bepaling van de woning bij verkoop door een onafhankelijk taxateur.

Zoekt je een onafhankelijk register bouwkundig inspecteur voor een bouwkundige taxatie neem dan contact met ons op of kijk in het register. klik hier.

 

Bouwkundige taxatie door een register bouwkundig inspecteur aangesloten bij Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden