Bouwtechno keuring

Een bouwtechnno keuring  is een container begrip die online en offline veel gebruikt wordt door bedrijven. Een bouwtechnno keuring  valt onder het container begrip bouwkundige inspectie.

Stichting Nederlands register Bouwkundig Inspecteurs bewaakt kwaliteit, kennis en kunde van aangesloten Register Bouwkundig Inspecteurs. Maar ook dat het duidelijk wordt in de markt welke dienst binnen welke expertise kaders worden uitgevoerd.

Alle aangesloten leden conformeren zich aan deze kaders en de beroeps en gedragscode. Geen bouwtechnno keuring  maar een bouwkundige keuring met duidelijke expertise kaders brengt duidelijkheid in de markt en bij de aanvrager.


Stichting Nederlands register Bouwkundig inspecteurs certificeerd niet alleen de bouwkundig inspecteur op zijn expertise. Maar zorgt ook voor duidelijkheid door eenduidigheid in de naam van de dienst en daarbij horende expertisekaders.


Duidelijkheid in de markt is in de versnipperende markt nodig om tot een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te komen.


Het kaf van het koren scheiden op persoonsniveau en op dienstniveau dat is de missie van het NRBI.

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden