Erkend bouwkundig rapport

Vind een erkend bouwkundig rapport (NHG) op basis van persoonscertificering, klantenbeoordelingen, werkgebied en prijs in drie eenvoudige stappen. 

Een erkend bouwkundig rapport dient te voldoen aan een duidelijke expertise kader, dient verzekerd te zijn en moet worden opgesteld conform richtlijnen zoals bepaald door de Nationale Hypotheek Garantie, stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs en andere branche organisaties. Voldoet een bouwkundig rapport niet aan deze richtlijnen bestaat de kans dat men het bouwkundig rapport niet accepteert voor de financiering of onderhandeling.

Een erkend bouwkundig rapport vinden?

  1.  Klik hieronder op de bouwkundige dienst die u nodig heeft en bekijk het rapport;
  2.  Voer de postcode in waar de bouwkundige keuring moet plaatsvinden (of gebruik hiervoor de kaart  als u de postcode niet weet);
  3.  Kies een erkend bouwkundig inspecteur en maak de afspraak.
  4.  De Register Bouwkundig Inspecteur inspecteerd het object gezamelijk met jouw;
  5.  Na de bouwkundige keuring ontvangt u een erkend bouwkundig rapport.

 

 

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden