Ervaringen bouwkundige keuring

Recensies bouwkundig inspecteur bekijken? Zoek uw bouwkundig inspecteur eenvoudig met de bouwkundig inspecteur zoeker en lees de recensies over zelfstandig bouwkundig inspecteurs regionaal. 

Een online ervaring bouwkundige keuring is een beoordeling van een consument en/of andere marktpartij over de uitgevoerde bouwkundige keuring van een zelfstandig bouwkundig inspecteur.
Een aanvrager deelt zijn ervaring online na de uitgevoerde bouwkundige bouwkundige keuring door bijvoorbeeld een cijfer en reactie te geven. De recensie is een belangrijk validatie instrument voor aanvragers om de gedragingen, kwaliteit, kennis en kunde van de zelfstandig bouwkundig inspecteur te monitoren. Aanvragers zoals consumenten en marktpartijen kunnen zo een betrouwbare keuze maken bij het inschakelen van een erkend bouwkundig inspecteur door middel van ervaringen.

  1. Klik hieronder op de bouwkundige dienst die u nodig heeft;
  2. Voer de postcode in waar u een bouwkundig inspecteur zoekt (of gebruik hiervoor de kaart  als u de postcode niet weet);
  3.  Bouwkundig inspecteurs worden regionaal getoond;
  4.  Lees meer informatie en de ervaringen van zelfstandige bouwkundig Inspecteurs;
  5.  Kies uw Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi) op basis van de klnten ervaringen en werkgebied regionaal en maak de afspraak;
  6.  De Register Bouwkundig Inspecteur inspecteert het object;
  7.  Na de bouwkundige keuring ontvangt u een erkend bouwkundig keuringsrapport;
  8.  Je wordt achteraf gevraagd je ervaring van de bouwkundig inspecteur te delen door een vrijblijvend recensie te schrijven.

 

 

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden