Albert ter Avest

Beoordelingen bouwkundig inspecteur

10.0
25 maart 2022
Opleveringskeuring na verbouwing (Rbi), 6828 CD, Arnhem (Door: Anoniem)

We zijn heel erg tevreden met de service van Albert. We kunnen Albert van harte aanraden!

Beste heer Hofstra, Dank voor deze mooie waardering voor de verbouw na opleveringskeuring Rbi die ik voor u heb mogen verrichten. Geniet van het eindresultaat. Dat mag er zijn. Met vriendelijke groet, Albert ter Avest Rbi Box of Bricks Bouwkundig advies- en tekenbureau
A.  ter Avest
10.0
06 maart 2022
Bouwgebrekenonderzoek, 8141rt, Heino (Door: Anoniem)

Goed duidelijk

Eerlijk onafhankelijk advies

Geachte heer Godeschalk, Kijk voor deze 5 steekwoorden doen we het voor. Dank voor deze beoordeling met betrekking tot het bouwgebrekenonderzoek (BOG) dat ik voor u heb uitgevoerd. met vriendelijke groet, Albert ter Avest Rbi Box of Bricks Bouwkundig advies- en tekenbureau
A.  ter Avest
10.0
18 februari 2022
Bouwgebrekenonderzoek, 7546 EJ Enschede (Door: D. Peters)

Heldere uitleg, zowel telefonisch als ter plekke. Neemt de tijd voor vragen en legt de situtie uit aan de hand van tekeningen. 

Geachte heer Peters, Dank voor dit compliment. Fijn om te horen dat ik met een bouwgebrekenonderzoek (BOG) heb kunnen ondersteunen. Met vriendelijke groet, Albert ter Avest RBI
A.  ter Avest
10.0
26 januari 2022
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 8014 BJ Zwolle (Door: Lieke Verstraeten)

Prettige man. Duidelijk in zijn communicatie. Geeft behoudens antwoord op je vragen ook veel uitleg over onderhoud en tips om je huis tijdens verbouwing te beschermen.

Lijkt veel kennis van zaken te hebben en ziet veel punten die wij niet gezien zouden hebben. Geeft het gevoel aan je zijde te staan. 

Geachte Mw.Verstraeten, beste Lieke, Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om deze mooie beoordeling te geven. Goed om te lezen dat ik jullie op een goede manier heb kunnen bijstaan bij de oplevering (OLK) van jullie (pracht) woning. Ik wens jullie veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Albert ter Avest Rbi Box of Bricks Bouwkundig advies- en tekenbureau
A.  ter Avest
10.0
28 oktober 2021
Bouwgebrekenonderzoek, 7542 MH, Enschede (Door: Anoniem)

Zorgvulige en heldere rapportage.

Geachte heer van Zomeren, Dank u voor deze top beoordeling. Fijn dat ik u als register bouwkundige met een bouwgebreken onderzoek heb kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Albert ter Avest Rbi Box of Bricks Bouwkundig advies- en tekenbureau
A.  ter Avest
8.0
07 oktober 2021
Offertetraject, 7261 BK, Ruurlo (Door: Anoniem)

Het traject zelf en het onderzoek verliepen op zich prima. De werkwijze via 'Lextool' is echter erg omslachtig. Mijn voorkeur gaat uit naar een 'normale communiciatie' via de e-mail.

Geachte heer Robbe, Dank voor uw beoordeling. Goed om te horen dat het onderzoek en het traject goed zijn verlopen. Voor wat betreft de werkwijze via de Lextool zal ik uw feedback doorgeven om zo de gebruiksvriendelijkheid van het systeem te verbeteren. Met vriendelijke groet, Albert ter Avest Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)
A.  ter Avest
10.0
23 april 2021
Bouwgebrekenonderzoek, 7531TG Enschede (Door: Nejra Kabašaj)

Bekwame vakman, die uitgebreid de tijd neemt om zaken te doorlopen en concrete voorstellen doet ter verbetering.

Voort prettig contact en snelle service.

Dag Nejra, Dank je voor deze mooie woorden en de goede beoordeling voor het door mij, als Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi), uitgevoerde Bouw Gebreken Onderzoek (BOG). Hoop van harte dat je samen met de jurist nu de juiste stappen kunt nemen om het geschil wat is ontstaan met de aannemer goed op te kunnen lossen. met vr. gr. Albert ter Avest Rbi
A.  ter Avest
8.0
25 maart 2021
Offertetraject, 6951NP, Dieren (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte mevrouw Kersten, Dank voor deze beoordeling voor de door mij uitgevoerde expertise in opdracht van DAS. Mvg. Albert ter Avest Rbi
A.  ter Avest
10.0
05 maart 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 7556 BN Hengelo (Door: Carol Esmeijer)

Een gedegen bouwkundige keuring met oog voor de kleine details. Albert wist waar hij het over had en gaf nam de moeite om geconstateerde bouwkundige gebreken toe te lichten en gaf tevens advies hoe het gebrek opgelost kon worden. Bouwkundige keuring verliep zeer prettig ook voor andere gebruikers van het pand.

10.0
19 januari 2021
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 7447 PA Hellendoorn (Door: Ronald Wissink)

Een hele goede beoordeling waard. Scherpe ogen een vriendelijk persoon. Tussen de regels door veel advies gegeven. Dat heeft ons veel geld uitgespaard. 

Dag Willeke en Ronald, Dank jullie wel voor deze hele goede beoordeling naar aanleiding van de uitgevoerde Bouw Technische Keuring (BTK). Ik heb het met plezier gedaan. Met vriendelijke groet, Albert ter Avest Register Bouwkundig Inspecteur Box of Bricks Bouwkundig advies- en tekenbureau
A.  ter Avest
10.0
05 januari 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 7553 VC Hengelo (Door: Duncan Kippers)

Tijdens de opname in duidelijke taal gelijk uitleg gegeven over de staat van het gecontroleerde, mooi optijd aanwezig en heeft ruim de tijd genomen voor het onderzoek. 

Beste Duncan, Fijn om te horen dat de bouwtechnische keuring duidelijk en naar wens is uitgevoerd. Uiteindelijk is dat waar ik het als bouwkundig inspecteur (Rbi) voor doe, opdrachtgevers een helder en duidelijk beeld geven van de bouwtechnische staat van een woning. Als dat dan ook nog met bovenstaande score gewaardeerd wordt is helemaal top! Dank daarvoor! Met vriendelijke groet, Albert ter Avest Register Bouwkundig Inspecteur Box of Bricks Bouwkundig advies- en tekenbureau
A.  ter Avest
6.0
21 november 2020
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 7955 PG IJhorst (Door: H.H. Schuinder)

De heer ter Avest is een plezierige bouwkundig inspecteur. Het bouwkundig rapport vonden wij nogal neutraal, voorzichtig. En heel veel standaard tekst wordt er gebruikt, waardoor je niet echt het gevoel krijgt dat het over jouw toekomstige woning gaat. Er is één schuifpui gechecked terwijl er drie in de woning zitten. Dit kwam ook niet terug in het bouwkundig rapport. Laten we hopen dat er in de toekomst geen serieuze dingen over het hoofd zijn gezien. Inmiddels is de woning aangekocht.

Geachte mevrouw Schuinder, Dank voor uw feedback. Jammer dat het bouwkundige rapport niet heeft voldaan aan uw verwachtingen. Neem uw opmerkingen ter harte. Met vriendelijke groet, Albert ter Avest Rbi Box of Bricks Bouwkundig advies- en tekenbureau
A.  ter Avest
8.0
11 november 2020
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 7333ml, Apeldoorn (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte mevrouw Heerschap, Dank voor het invullen van de beoordeling gekoppeld aan de Bouwtechnische keuring Rbi die ik voor u heb uitgevoerd. Met vriendelijke groet, Albert ter Avest Rbi Box of Bricks Bouwkundig advies- en tekenbureau
A.  ter Avest
10.0
17 oktober 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 8091AV, Wezep (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte heer Zwarts, Dank u voor deze 5 sterren beoordeling voor de Bouw Technische Keuring (BTK) die ik voor u heb mogen doen. Met vriendelijke groet, Albert ter Avest Register Bouwkundig Inspecteur Box of Bricks Bouwkundig advies- en tekenbureau
A.  ter Avest
10.0
14 oktober 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 8101BP, Raalte (Door: Anoniem)

Deskundig, fijn in de omgang, flexibel, reageert snel en ook na de bouwkundige  keuring nog beschikbaar voor vragen. Daarnaast ook erg fijn dat ik het bouwkundig rapport dezelfde dag nog heb ontvangen! 

Beste Ilse, Top dat je mij deze beoordeling geeft, dank daarvoor. Fijn om te horen dat ik je goed heb kunnen helpen met een bouwkundige keuring (Rbi) voor de aankoop van deze woning. Succes met het klussen! Met vriendelijke groet, Albert ter Avest Register Bouwkundig Inspecteur Box of Bricks Bouwkundig advies- en tekenbureau
A.  ter Avest
10.0
09 oktober 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 8161 bK, Epe (Door: Anoniem)

Prima, benaderbaar, ter zake kundig en heel snel. 

Geachte heer Mars, Dank u voor deze goede beoordeling een feedback. Fijn dat ik u heb kunnen helpen met deze Bouwtechnische keuring. Met vriendelijke groet, Albert ter Avest Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi) Box of Bricks Bouwkundig advies- en tekenbureau
A.  ter Avest
10.0
22 september 2020
Controle tijdens de (ver)bouw Rbi, 7311 HR, Apeldoorn (Door: Anoniem)

Ik ben goed en snel geholpen door Box of Bricks, register bouwkundig inspecteur A.ter  Avest. 

Geachte mevrouw Breure, Dank u voor het compliment en de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Albert ter Avest Rbi
A.  ter Avest
10.0
22 september 2020
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 7443GW Nijverdal (Door: R. Koning)

Deskundig, snel, flexibel en to-the-point. Ook na het rapport nog beschikbaar voor vragen/suggesties. 

Aanbevelenswaardig.

Geachte heer Koning, beste Robin, Dank u wel voor deze topscore en fijn dat u mij aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Albert ter Avest Rbi
A.  ter Avest
10.0
18 september 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 8105AA, Luttenberg (Door: Anoniem)

Zeer deskundige bouw inspecteur en prettig in de omgang, flexibel en meedenkend. Het inspectierapport is zeer uitgebreid en erg duidelijk.

Enig aandachtpunt voor diegene die het systeem beheerd is dat ik 3 voorkeurdata had aangegeven en vervolgens geen mail heb ontvangen welke van deze 3 het uiteindelijk is geworden. Gevolg was dat de inspecteur mij opbelde dat hij bij de locatie stond en er niemand was. Opgelost doordat ik er snel heen kon en de inspecteur wilde wachten (20 minuten).

Geachte heer ten Tije, Dank u wel voor deze mooie beoordeling. I Inderdaad vervelend dat in het afsprakensysteem een en ander niet geheel goed is gegaan. De door u genoemde flexibiliteit kwam echter van 2 kanten . Dank daarvoor. Verder is het goed om te horen dat de geleverde dienst, Bouwtechnische keuring Rbi, naar wens is geweest. Met vriendelijke groet, Albert ter Avest Rbi
A.  ter Avest
10.0
14 juli 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 7325 BP, Apeldoorn (Door: Anoniem)

Hoi Albert, 

fijn dat je zo adequaat de oplevering heb kunnen begeleiden van Ruwin en Gerrie. Ze waren erg blij met je tips en tricks en scherpe blik. 

Blijf gezond, Martin van Dorp

Hallo Martin, Fijn dat het zo kon en dat de opdrachtgever tevreden is. Gr. Albert
A.  ter Avest
10.0
11 juli 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 7325 BP, Apeldoorn (Door: Anoniem)

We zijn erg tevreden over de dienstverlening bij de oplevering van onze nieuwbouw woning. Hij nam het woord en heeft het hele huis rustig met ons doorgelopen en daarbij niet alleen opgelet voor gebreken maar ons tevens voorzien van allerlei tips over de ruimtes en installaties. Tevens werden onze vragen deskundig beantwoord.

De punten die werden gevonden zijn netjes gedocumenteerd en in het rapport vermeldt inclusief foto's.

Beste Gerrie en Ruwin, Dank jullie wel voor deze 5 sterren score. Fijn dat jullie de opleveringskeuring (OLK Rbi) met bijbehorende rapportage die ik voor jullie heb uitgevoerd zo hoog waarderen. Ik wens jullie nogmaals veel woonplezier in deze prachtige wijk in Apeldoorn. Met vriendelijke groet, Albert ter Avest Register bouwkundig inspecteur Box of Bricks Bouwkundig advies- en tekenbureau
A.  ter Avest
10.0
19 juni 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 7396 Terwolde (Door: Fatima Tomak)

Was netjes op tijd voor de opleveringskeuring in Terwolde. Heeft alles tot aan de randjes bekeken en nodige informatie met geduld uitgelegd! Alles was duidelijk! Het is het elke cent waard geweest!  Albert HEEL ERG BEDANKT!

Beste familie Tomak, Fijn dat jullie zo tevreden zijn over de door mij uitgevoerde Opleveringskeuring als Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi). Met vriendelijke groet Albert ter Avest Bouwkundig inspecteur Rbi Holten e.o.
A.  ter Avest
10.0
16 mei 2020
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 7441HE Nijverdal (Door: C. Stam)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte mevrouw Stam, beste Chantal, Dank u wel voor deze 10. Fijn dat u de Bouwtechnische keuring Rbi die ik voor heb gedaan zo hoog waardeert. Met vriendelijke groet, Albert ter Avest Bouwkundig inspecteur Rbi Holten e.o.
A.  ter Avest
10.0
29 januari 2020
Offertetraject, 7577DN , Oldenzaal (Door: Anoniem)

Het onderzoek is correct uitgevoerd. De deskundige heeft zijn standpunten helder verwoord en toegelicht.

Geachte heer, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om deze positieve beoordeling te schrijven over het door mij gedane onderzoek naar een geschil m.b.t. de verbouw werkzaamheden. Fijn dat ik , als register bouwkundig inspecteur, met deze rapportage een bijdrage heb kunnen leveren aan dit verbouwgeschil zodat u als juridisch expert de juiste stappen kunt nemen voor uw cliënt. Nogmaals dank voor uw vertrouwen en de opdracht om een bouwgeschillen rapportage te mogen maken. Met vriendelijke groet, Albert ter Avest Rbi Box of Bricks Bouwkundig advies- en tekenbureau Register Bouwkundig Inspecteurs Holten e.o.
A.  ter Avest
8.0
30 september 2019
Offertetraject, 7475 RM, Markelo (Door: Anoniem)

Prima en duidelijk expertise rapport. Snel ontvangen.

Geachte mevrouw (jurist), Goed om te lezen dat u als jurist mij dak expertise positief beoordeeld. Fijn dat u als (juridisch) expert ondanks u drukte de tijd en moeite heeft genomen de review in te vullen. Mocht u nog vragen hebben over het dak inspectie rapport stel uw vraag via de lextool (expertise dossier). Met vriendelijke groet, Albert ter Avest Register bouwkundig inspecteur Holten e.o.
A.  ter Avest
10.0
04 juli 2019
Bouwkundige keuring , 7121 GE, Aalten (Door: Anoniem)

Bouwkundig rapport ziet er goed uit.

Geachte heer Tollenaar, Bedankt voor deze beoordeling voor de bouwkundige keuring in Aalten. Goed om te horen dat u als aankoopmakelaar het bouwkundig rapport er goed uit vindt zien. Met vriendelijke groet Albert ter Avest Register bouwkundig inspecteur Holten e.o. Box of Bricks Bouwkundig advies- en tekenbureau
A.  ter Avest
10.0
04 juli 2019
Bouwkundige keuring , 7121 GE, Aalten (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte heer Nachtegaal Dank voor uw vertrouwen voor de bouwkundigekeuring in Aalten en uw mooie beoordeling. Zowel uw Aankoopmakelaar van Optimaal Makelaars en u als consument zijn tevreden. Mocht je nog vragen hebben over de bouwkundige keuring in Aalten, stel ze gerust. met vr. gr. Albert ter Avest Register bouwkundig inspecteur Holten
A.  ter Avest
10.0
18 maart 2019
Offertetraject, 7411 BZ, Deventer (Door: Anoniem)

Duidelijke, overzichtelijke en volledige expertise rapportage. Is om door een ringetje te halen.

Beste Jurist, Dank u voor deze mooie beoordeling voor de door mij uitgevoerde vloergebreken onderzoek in Overijssel. Ik hoop dat u middels mijn expertise rapportage inzake de vloergebreken van een afwerkvloer uw (bouw)geschil voor uw cliënt positief heeft kunnen beslechten. Met vr. gr. Albert ter Avest Register Bouwkundig Inspecteur Holten e.o.
A.  ter Avest
10.0
05 juni 2018
Bouwkundige keuring , 7482 BM, Haaksbergen (Door: Anoniem)

We hebben een zinvolle afspraak gehad. Prettig contact met de bouwexpert en hij gaf uitleg waar nodig.

Geachte mevrouw, dank voor uw mooie recensie (een 10) over de door mij uitgevoerde bouwkundige keuring in Haaksbergen. Goed om te horen dat de bouwkundige keuring voor u meerwaarde heeft gehad. Mocht u nog vragen hebben over de bouwkundige keuring in Haaksbergen neem dan contact met mij op. Met vriendelijke groet, Albert, Register bouwkundig inspecteur Holten e.o.
A.  ter Avest
Bekijk diensten & boek

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden