Hans Hoedemaekers

Mijn naam is Hans Hoedemaekers en ben de eigenaar van een Bouwkundig Advies Bureau gevestigd te Puth in de provincie Zuid Limburg. Ik heb meer dan 38 jaar ervaring als bouwkundige; in zowel het ontwerpen als het begeleiden van bouwwerken en woningen.

Wilt u een bouwkundige keuring voor uw woning?  Ook voor een Bouwtechnische Inspectie bent u aan het goede adres bij Hans Hoedemaekers. Bij de aan- of verkoop van uw huis of gebouw, wilt u graag feitelijk inzicht in de staat van het huis of gebouw. Een bouwkundige inspectie geeft uitsluitsel over de kwaliteit van het huis of gebouw en over de staat van het onderhoud. Een bouwkundig onderzoek geeft u inzicht in de kenmerken en eventuele gebreken van een gebouw en de installaties. De inspectiegegevens bieden duidelijkheid over de conditie van het gebouw voor u en/of andere investeerders, maar ook voor andere partijen waar u mee samenwerkt. U heeft direct inzicht in de kracht en zwaktes van (kenmerken) uw huis of gebouw.

Met de opname in het register van het Nederlands register bouwkundig Inspecteurs (NRBI) wordt een belangrijke stap gezet in de erkenning van de kwaliteit van de bouwkundig inspecteur. Met trots zal ik in mijn omgeving als Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi) uiting hieraan geven middels mijn persoonscertificering en het keurmerk Rbi!

Deskundigenonderzoek | Bouwexpertise nodig?

Bent u op zoek naar een bouwkundig expertise of andere deskundigonderzoek? Neem dan contact met mij op, bekijk mijn prijzen (klik hier) en plaats een aanvraag, of stuur mij een e-mail. Als register bouwkundige neem ik dan persoonlijk contact met u op. Ben ik aan het keuren dan wordt u benaderd door het planningsbureau van het stichting NRBI. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing.

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

82 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

8.0
14 augustus 2022
Bouwgebrekenonderzoek, 6714MA, Ede (Door: Anoniem)

Het deskundigenonderzoek inzake bestratingen en keramisch tegelwerk is correct en onafhankelijk uitgevoerd. Wij zijn als intermediair tevreden over de wijze van rapporteren en samenwerking. www.loyalexperts.com www.expertiseregister.nl
10.0
06 juli 2022
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), Rosmalen Rosmalen (Door: De heer Alvares)

Dank aan Hans (NRBI/DesignPlanning) en Vincent (NRBI) voor het op zeer korte termijn inplannen en uitvoeren van een opleveringskeuring (nieuwbouw). De keuring door Hans ging vlot, gemoedelijk en ontspannen, en met handige tips. De woning kende gelukkig weinig gebreken maar kleine aspecten ter verbetering ontgingen Hans niet. Ook heel tevreden over NRBI in het algemeen en het goed gecontroleerde proces dat zij hanteren.

8.0
03 juli 2022
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), Rosmalen Rosmalen (Door: Jelle Geert Hiemstra)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
01 juli 2022
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), rosmalen, Rosmalen (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
22 juni 2022
Bouwgebrekenonderzoek, 6291LB Vaals (Door: Familie Schwiers)

We zijn zeer tevreden met de beoordeling van de bouwkundig expert. 

Duidelijk bouwkundig rapport, goede uitleg, nam genoeg tijd voor het bouwkundig onderzoek en was zeer vriendelijk. Ook het contact via de online tool verliep erg soepel, heel behulpzaam. 

Geachte mevr. Schwiers, Dank voor de opdracht om het bouwgebrekenonderzoek in Vaals uit te voeren. Mochten er nog vragen zijn over het bouwgebrekenonderzoek of een vervolg daarop, dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Hans Hoedemaekers, Bouwkundige Rbi, 0622083189
Hans  Hoedemaekers
Bekijk alle reviews en ervaringen (82)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden