Hans Hoedemaekers

Beoordelingen bouwkundig inspecteur

10.0
19 september 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 6294AR, Vijlen (Door: Anoniem)

De keuring is goed uitgevoerd waarbij ruimte was om vragen te stellen. Op een rustige manier werd informatie gegeven.

Ook na het uitbrengen van de rapportage was voldoende ruimte om de geconstateerde gebreken te bespreken.

6.0
13 augustus 2020
Voorschouw opleveringskeuring (Rbi), 6336TK Hulsberg (Door: Roger Wynands)

Had verwacht dat er dieper en inhoudelijker onderzoek/beoordeling van de voorschouw opleveringskeuring zou hebben plaatsgevonden.

Geachte heer Wynands, Bij een voorschouw opleveringskeuring is het uitgevoerde werk (vaak) niet gereed. Een voorschouw opleveringskeuring is bedoeld om als koper de woning ca. 15 dagen voor de definitieve oplevering te bezichtigen. Het nadeel is dat de bouw nog in volle gang is en er bouwmensen, onderaannemers en leveranciers nog door de woning lopen. Daarom wordt een voorschouw vaak alleen toegepast als er grote bouwproblemen zijn en men het vermoeden heeft dat het werk op de definitieve opleverdatum niet gereed is of komt. Een opleveringskeuring van uw nieuwbouw bij sleuteloverdracht is daarom ook aan te raden. Dank voor uw feedback en opdracht voor de voorschouw opleveringskeuring in Hulsberg. Met vriendelijke groet, Hans Hoedemeakers Register bouwkundig Inspecteur Limburg
Hans  Hoedemaekers
10.0
17 juli 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 5091BE, Oost-, West- en Middelbeers (Door: Anoniem)

Vakkundig en nam de tijd om al onze vragen te beantwoorden.

Wat een mooie review voor de bouwkundige keuring in Oost-, West- en Middelbeers. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de bouwkundige keuring en het bouwkundig rapport. Bij vragen dan weet u mij te vinden. Met vriendelijke groet, Hans Hoedemeakers Register Bouwkundig Inspecteur Limburg en Brabant.
Hans  Hoedemaekers
10.0
25 juni 2020
Bouwgebrekenonderzoek, 6445CJ Brunssum (Door: Jos van Mil)

Dhr. Hoedemaekers is een kundig bouwkundig inspecteur en heeft bij ons een gedegen bouwgebreken onderzoek uitgevoerd. Hij is transparant over de kosten en communiceert helder. Dhr Hoedemaekers is bereid om duidelijke toelichting te geven op de uitkomsten van zijn bouwkundig onderzoek en maakt zaken voor ons zeer helder. Wij zijn zeer tevreden.

Beste heer van Mil, Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het bouwkundig onderzoek in Brunssum. Als register bouwkundig inspecteur doe ik er alles aan om in begrijpelijke taal, tijden het bouwkundig onderzoek alles uit te leggen. Ik ben dan ook blij dat dit is gelukt en u mij beoordeeld als bouwkundig inspecteur met een 10. Met vriendelijke groet, Hans Hoedemeakers Register bouwkundig Inspecteur Brunssum e.o.
Hans  Hoedemaekers
10.0
03 april 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 5666 RZ, Geldrop (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Dank dat u uw ervaring over de opleveringskeuring in Geldrop heeft gedeeld. Een mooie review voor mij als bouwkundig inspecteur. Mocht u nog vragen hebben over de opleveringskeuring of oplevergebreken dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet Hans Hoedemaekers Register bouwkundig inspecteur Limburg.
Hans  Hoedemaekers
10.0
19 december 2019
Bouwkundige keuring , 5623GX Eindhoven (Door: Simon van Wijk)

Prima bouwkundige keuring in Eindhoven voor mijn klant,. Duidelijke uitleg en duidelijk bouwkundig rapport.

Met vriendelijke groet, 

Simon van Wijk Aankoopmakelaar

Geachte heer van Wijk, Dank voor het vertrouwen als aankoopmakelaar voor de bouwkundige keuring in Eindhoven en uw mooie recensie. Ik hoop dat u middels de bouwkundige keuring een wel overwogen aankoopbeslissing kunt maken samen met uw opdrachtgever. Met vriendelijke groet, Hans Hoedemaekers Register Bouwkundig Inspecteur Eindhoven e.o.
Hans  Hoedemaekers
8.0
18 november 2018
Bouwkundige keuring , 6431 EW, Hoensbroek (Door: Anoniem)

Goede bouwkundige keuring in Hoensbroek. Goed geregeld. 

Nette keuring door een correcte keurder
Fer Haas
Geachte heer Hoks, Bedankt voor de opdracht voor een bouwkundige keuring in Hoensbroek. Ik hoop dat u als aankoopmakelaar met de bouwkundige keuring voor uw klant het verschil kunt maken en tot een weloverwogen aankoopbeslissing heeft kunnen komen. Mocht u nog vragen hebben over de bouwkundige keuring in Hoensbroek dan horen wij dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Hans Register bouwkundig inspecteur Limburg
Hans  Hoedemaekers
10.0
05 juli 2018
Bouwkundige keuring , 6216 ST, Maastricht (Door: Anoniem)

We waren tevreden met de bouwkundige keuring in Maastricht door Hans

Geachte mevrouw, Dank voor uw mooie recensie voor de door mij uitgevoerde bouwtechnische keuring in Maastricht. Een bouwtechnische keuring met vele bouwgebreken. De kosten direct en op termijn binnen de bouwtechnische keuring geven u hopelijk voldoende inzicht om tot een weloverwogen aankoopbeslissing te komen. Nogmaals dank voor uw vertrouwen voor de bouwtechnische keuring in Maastricht, Met vriendelijke groet, Hans, Register bouwkundig inspecteur Limburg
Hans  Hoedemaekers
Bekijk diensten & boek

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden