Marcel Schoenmakers

Beoordelingen bouwkundig inspecteur

10.0
11 september 2019
Bouwkundige keuring (Rbi), 5056JA Berkel-Enschot (Door: Fam. Marinus)

Snel en keurige service

Beste familie Marinus, Dank voor het vertrouwen dat wij de bouwkundige keuring in Berkel-Enschot voor hebben mogen uitvoeren. Dank ook voor uw mooie bouwkundig inspecteur review. Een 10. Daar doe ik het voor. Ik hoop dat u een weloverwogen aankoop beslissing heeft kunnen nemen met de bouwkundige keuring. Met vriendelijke groet, Marcel Register Bouwkundig Inspecteurs (Rbi)
Marcel Schoenmakers
8.0
04 september 2019
Bouwkundige keuring (Rbi), 5171WD Kaatsheuvel (Door: Lars van Son)

Marcel,

Complimenten, uitgebreid rapport met goede omschrijvingen ondersteund door de foto's.

Enige verbeterpunt zou de "grootte" van de foto's kunnen zijn, die zijn wat mij betreft ietswat klein. Ik snap dat dit echter grote bestanden op kan leveren, dus een afweging.

Bedankt!

Beste Lars, Dank voor de aanvraag van een bouwkundige keuring en uw mooie review. Bouwgebreken worden gefotografeerd per bouwgebrek. Dit om u inzichtelijk te maken waar het bouwgebrek zit en wat de herstelkosten direct en op termijn zijn. Dit zijn hoge resolutie foto's. Daarom iets kleiner. Mocht u vragen hebben over de bouwkundige keuring dan kunt u mij bellen. Met vriendelijke groet, Marcel Register Bouwkundig Inspecteur
Marcel Schoenmakers
6.0
01 juli 2019
Bouwkundige keuring (Rbi), 5021TM Tilburg (Door: B. van Griensven)

Helaas maar 3 sterren, doordat er niet gekeken kon worden naar het dak aan de voorkant.

Verder geen opmerkingen

Geachte heer van Griensven, Dank voor uw feedback en uw bouwkundige keuring review. Als Register Bouwkundig Inspecteur zijn wij uitgerust met een ladder. Wij gaan het dak op mits dit binnen de arbowetgeving verantwoord is. In uw situatie was het werken op hoogte niet verantwoord en konden (mochten) wij dit niet uitvoeren zonder hoogwerker. Stel ik kom ten val dan dekt de arbeids ongeschiktheid verzekering dit niet. Ondanks mijn uitleg lokatie geen begrip uwerzijds. Jammer. Binnen de bouwkundige keuring hebben we daar waar kon een goede visuele beoordeling gedaan. Wij hopen dan ook dat u op basis daarvan een weloverwogen aankoop besluit heeft kunnen nemen.. Met vriendelijke groet, Marcel Register Bouwkundig Inspecteurs (Rbi)
Marcel Schoenmakers
8.0
30 juni 2019
Bouwkundige keuring (Rbi), 5035CH Tilburg (Door: Maikel de Werdt)

Prima. Bouwkundige was vergeten afspraak met makelaar te maken, dit is gelukkig ter plekke opgelost. Verder was het rapport vrij sumier. Gelukkig geen grote gebreken, bedankt.

10.0
27 november 2018
Bouwtechnische keuring (Register Bouwkundig Inspecteur), 5081TG Hilvarenbeek (Door: F. van Weegberg)

Marcel Schoenmakers was niet alleen zeer snel en flexibel met het maken van de afspraak en de afwikkeling van de opdracht, tevens was hij vriendelijk en kon voor ons in begrijpelijke taal toelichten wat er mis was en moest gebeuren m.b.t. het onderhoud van de woning. als laatste dacht hij zelfs mee over verschillende mogelijkheden.

Erg prettig!

10.0
30 oktober 2018
Bouwtechnische keuring (Register Bouwkundig Inspecteur), 5052TP Goirle (Door: M. van den Hurk)

Marcel heeft de woning grondig bekeken en gaf tijdens de keuring mondeling ook toelichting. Hij is het dak opgeklommen en heeft daar ook alles goed gecontroleerd

Ik kon niet bij de gehele keuring aanwezig zijn en daarna heeft hij telefonisch nog uitgebreid eea toegelicht. 

Rapport kwam overeen hij mondeling had toegelicht. 

Geachte heer, Een dakinspectie bij de bouwkundige keuring wordt uiteraard gedaan mits dit arbo technisch verantwoord is. Dank voor de opdracht en het vertrouwen voor de bouwtechnische keuring in Goirle en review. Een 10. Daar doe ik het uiteindelijk voor. Met vriendelijke groet, Marcel Register Bouwkundig Inspecteurs (Rbi)
Marcel Schoenmakers
10.0
27 september 2018
Bouwtechnische keuring (Register Bouwkundig Inspecteur), 5133BB Riel (Door: Gwen Raaijmakers)

Ik ben enorm tevreden over de manier van communicatie en de professionele bouwkundige blik op de woning. Het rapport is duidelijk opgesteld. De snelheid van inzet en verwerking van het rapport is enorm snel verlopen. Mijn complimenten! 

Bekijk diensten & boek

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden