Martin van Dorp

Als bouwkundig ingenieur heeft Martin van Dorp inmiddels ruim 30 jaar ervaring aan de bouwkundige adviserende kant van de bouw. Door mijn brede ervaring in zowel bestaande als nieuwbouw kan men bij mij terecht voor een eerlijk en gedegen bouwkundig advies.

Vanuit ons kantoor in Koog a/d Zaan verzorgen wij:
- Bouwkundige keuring bij aankoop
- Bouwkundige keuring bij verkoop
- Opleverkeuring nieuwbouw
- Expertise in bouwkundige geschillen
- Bouwtoezicht en  Directievoering

We zijn er trots op dat deze kennis en kunde door het NRBI op de juiste wijze gewaardeerd word door een persoonlijke certificering als Register Bouwkundig Inspecteur. Ik maak graag met het NRBI en haar leden het verschil in het woud van bouwkundig inspecteurs. Onze Register bouwkundig inspecteurs houden zich aan de beroeps en gedragscodes van het NRBI. Onze bouwkundige keuringen voldoen aan de eissen en inspectie richtlijn en vallen onder het kwalteitstoezicht van het NRBI.

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Direct aanvragen

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

19 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
18 februari 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1503 JN Zaandam (Door: Bas Vader)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte heer Vader, Bedankt voor de aanvraag voor een bouwkundige keuring in Zaandam en uw mooie review. Wij zijn blij dat u uw ervaring met mij als bouwkundig inspecteur zo positief beoordeeld. Ik hoop dat u middels de bouwkundige keuring tot een goed besluit heeft kunnen komen. Mocht je nog vragen over de bouwkundige keuring of het bouwkundig rapport, neem dan gerust contact met mij op. Met vriendelijke groet, Martin van Dorp Register Bouwkundig Inspecteur Zaandam e.o.
Martin van Dorp
10.0
18 februari 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1057CX Amsterdam (Door: Fabienne Ouwehand )

Ik ben super positief over Martin. Hij heeft het hele huis grondig bekeken en ik heb het gevoel dat hij met z’n jarenlange ervaring alles wist op te sporen wat relevant was. Daarnaast een hele aardige man, zou hem aan iedereen aanraden!

Wauw, wat een mooie feedback voor mij als register bouwkundig inspecteur. Ik ben blij dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen over de door mij uitgevoerde bouwkundige keuring in Amsterdam. Nogmaals dank voor uw vertrouwen. Mocht u nog vragen hebben over het bouwkundig rapport dan weet u mij te vinden. Met vriendelijke groet, Martin van Dorp Register Bouwkundig Inspecteur Amsterdam e.o.
Martin van Dorp
10.0
15 februari 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1447AV Purmerend (Door: Jordy van den Berg)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte heer van den Berg, De bouwkundige keuring in Purmerend en het bouwkundig rapport heeft u beoordeeld met een 10. Top! Als register bouwkundig inspecteur vindt ik het belangrijk dat de koper weet wat hij gaat aankopen. Ik hoop dat u middels de bouwkundige keuring de woning in Purmerend heeft aangekocht. Mocht je nog vragen hebben over de bouwkundige rapportage, neem dan contact met mij op. Met vriendelijke groet, Martin van Dorp Register Bouwkundig Inspecteur Purmerend e.o.
Martin van Dorp
10.0
15 februari 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1187 AC Amstelveen (Door: Jim van Stratum)

Kundig, behulpzaam, vriendelijk, meedenkend, bereikbaar.

Geachte heer Stratum, Wat een mooie beoordeling voor mij als bouwkundig inspecteur voor de uitgevoerde bouwkundige keuring in Amstelveen. Middels het bouwkundig rapport heeft u nu de bouwgebreken in kaart. Maar ook de kosten direct en op termijn van de technische staat. U kunt nu een weloverwogen aankoopbeslissing maken. Mocht u hier nog vragen over hebben, dan hoor ik ze graag. Met vriendelijke groet, Martin van Dorp Register Bouwkundig Inspecteur Amstelveen e.o.
Martin van Dorp
10.0
12 februari 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1711RW Hensbroek (Door: A Verkuil)

Bouwkundig inspecteur was op tijd voor de afspraak, snel met antwoorden en nam de tijd om onze vragen te beantwoorden. Verder legde hij alle aandachtspunten en mogelijkheden goed uit tijdens de ronde door en om het huis. Wij zijn tevreden met deze bouwkundig inspecteur en raden hem ook aan.

Bekijk alle reviews en ervaringen (19)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden