Martin van Dorp

Als bouwkundig ingenieur heeft Martin van Dorp inmiddels ruim 30 jaar ervaring aan de bouwkundige adviserende kant van de bouw. Door mijn brede ervaring in zowel bestaande als nieuwbouw kan men bij mij terecht voor een eerlijk en gedegen bouwkundig advies.

Vanuit ons kantoor in Koog a/d Zaan provinci Noord-Holland verzorgen wij:
- Bouwkundige keuring bij aankoop
- Bouwkundige keuring hypotheek (NHG)
- Bouwkundige keuring bij verkoop
- Vooropleveringskeuring
- Opleverkeuring nieuwbouw
- Naschouw oplevering
- Expertise in bouwkundige geschillen
- Bouwtoezicht en  Directievoering

We zijn er trots op dat deze kennis en kunde door het NRBI op de juiste wijze gewaardeerd word door een persoonlijke certificering als Register Bouwkundig Inspecteur. Ik maak graag met het NRBI en haar leden het verschil in het woud van bouwkundig inspecteurs. Onze Register bouwkundig inspecteurs houden zich aan de beroeps en gedragscodes van het NRBI. Onze bouwkundige keuringen voldoen aan de eissen en inspectie richtlijn en vallen onder het kwalteitstoezicht van het NRBI.

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,9 / 5,0

62 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
18 september 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1654 JS Benningbroek (Door: Karl Abels)

Ik heb het onderzoek én de bouwinspecteur ervaren als zeer prettig en volledig. Wat mij bovendien prettig verraste was dat Martin zich zeer grondig, maar ook zeer betrokken opstelde. Ook voor de ‘nazorg’ geef ik 5 sterren.

10.0
18 september 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1187 TE Amstelveen (Door: Wojciech Gorczyca)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
18 september 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1541 VD Koog aan de Zaan (Door: Stijn Verhoeven)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte heer Verhoeven, Bedankt voor het vertrouwen voor de opdracht en mooie review aan mij als register bouwkundig inspecteur voor de bouwkundige keuring in Koog aan de Zaan. mocht je nog vragen hebben over het bouwkundig rapport neem dan contact met mij op. Met vriendelijke groet, Martin van dorp Register Bouwkundig Inspecteur Koog aan de Zaan e.o.
Martin van Dorp
10.0
17 september 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1507JM, Zaandam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte heer, Wij hopen dat u middels de bouwkundige keuring in Zaandam een goede aankoopbeslissing heeft kunnen nemen. Dank voor de opdracht en dat u even de tijd heeft vrijgemaakt om mij te beoordelen als register bouwkundig inspecteur bouwkundig inspecteur. Mocht u nog vragen hebben over het bouwkundig rapport dan hoor ik ze graag. Met vriendelijke groet, Martijn van Dorp Register Bouwkundig Inspecteur Zaandam e.o.
Martin van Dorp
10.0
16 september 2020
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 1511 AV Oostzaan (Door: Annemarie de Kock)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte mevrouw de Kock, Een bouwkundige keuring voor de Hypotheek met Nationale hypotheek Garantie heb ik voor u mogen uitvoeren. Het is dan ook fijn om te zien dat u mijn expertise heeft kunnen waarderen. Mocht u nog vragen hebben over de bouwkundige keuring in Oostzaan of het NHG bouwkundig rapport, neem dan contact met mij op. Met vriendelijke groet, Martin van Dorp Register bouwkundig inspecteur Oostzaan e.o.
Martin van Dorp
Bekijk alle reviews en ervaringen (62)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden