Martin van Dorp

Als bouwkundig ingenieur heeft Martin van Dorp inmiddels ruim 30 jaar ervaring aan de bouwkundige adviserende kant van de bouw. Door mijn brede ervaring in zowel bestaande als nieuwbouw kan men bij mij terecht voor een eerlijk en gedegen bouwkundig advies.

Vanuit ons kantoor in Koog a/d Zaan provinci Noord-Holland verzorgen wij:
- Bouwkundige keuring bij aankoop
- Bouwkundige keuring hypotheek (NHG)
- Bouwkundige keuring bij verkoop
- Vooropleveringskeuring
- Opleverkeuring nieuwbouw
- Naschouw oplevering
- Expertise in bouwkundige geschillen
- Bouwtoezicht en  Directievoering

We zijn er trots op dat deze kennis en kunde door het NRBI op de juiste wijze gewaardeerd word door een persoonlijke certificering als Register Bouwkundig Inspecteur. Ik maak graag met het NRBI en haar leden het verschil in het woud van bouwkundig inspecteurs. Onze Register bouwkundig inspecteurs houden zich aan de beroeps en gedragscodes van het NRBI. Onze bouwkundige keuringen voldoen aan de eissen en inspectie richtlijn en vallen onder het kwalteitstoezicht van het NRBI.

 

Deskundigenonderzoek | Bouwexpertise nodig?

Bent u op zoek naar een bouwkundig expertise of andere deskundigonderzoek? Neem dan contact met mij op, bekijk mijn prijzen (klik hier) en plaats een aanvraag, of stuur mij een e-mail. Als register bouwkundige neem ik dan persoonlijk contact met u op. Ben ik aan het keuren dan wordt u benaderd door het planningsbureau van het stichting NRBI. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing.

Certificaten


Bekijk certificaten

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,9 / 5,0

694 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
22 mei 2024
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1411CP Naarden (Door: David Hoogendam)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
20 mei 2024
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 2282MZ Rijswijk (Door: Rose Jagessar)

Ontmoeting met Martin voelde meteen fijn. Hij heeft kennis van zaken en werkt heel professioneel. Hij denkt mee in het proces en geeft goed advies en neemt de tijd om je vragen te beantwoorden. Kortom, alles duidelijk en snel geregeld en zijn service en van NRBI is bij iedereen aan te raden!

10.0
19 april 2024
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1036 Amsterdam (Door: Shleir Botani)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
18 april 2024
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1036 Amsterdam (Door: Paulina Garcia Gonzalez)

We zijn super blij dat we Martin hebben gekozen als inspecteur van ons huis. Zijn kennis en ervaning waren perfect om ons huis goed te kunnen beoordelen. Hierna gaf hij ons advies over heel veel dingen in het huis waar wij er geen idee over hadden. Heel erg blij mee!

10.0
14 april 2024
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1036 Amsterdam (Door: Jeroen de Groot)

Martin heeft ons geweldig geholpen. Heel ontspannen en vriendelijk. Hij heeft ons door het hele huis geleid en ook allerlei handige tips gegeven om rekening mee te houden als we er wonen en bij het verbouwen. Het rapport is duidelijk en ook vol met extra tips. We zijn alles bij elkaar erg tevreden :) 

Bekijk alle reviews en ervaringen (694)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden