Ron de Kort

Dutch Property Inspections werkt met een compact team van 3 bouwkundige inspecteurs. Rense de vries en ik, Ron de Kort zijn gecertificeerde Register bouwkundig Inspecteur (Rbi) binnen ons team. Dutch Property Inspections is gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwkundige keuringen en het opstellen van de bijbehorende rapporten. Dutch werkt voor zowel verkopende als aankopende partijen zoals expats, VvE’s, vastgoedinvesteerders, bedrijven en particulieren.

Geen gehaaste snotneus, maar een technisch geschoolde bouwkundig inspecteur met ruimschootse ervaring in de Amsterdamse bouw en vastgoed wereld. Ron weet wat er speelt; in panden van een bepaalde leeftijd, in bepaalde wijken, zelfs in specifieke straten. Wat mag bijvoorbeeld wel en niet in een monument? Onze bouwtechnische kennis van historisch Amsterdam is doorslaggevend voor uw investeringen!

Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI) bevordert de professionalisering van het beroep van Bouwkundig Inspecteur, wat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit in de bouw en vastgoed branche. “Ik ben zeer vereerd, om als Bouwkundig Inspecteur binnen ons bedrijf te zijn geregistreerd als Register Bouwkundige Inspecteur (Rbi) en de Expertisekamer bouwgeschillen waarmee wij een bijdrage kan leveren aan de verdere professionalisering van het beroep en betrouwbaarheid binnen de Amsterdamse vastgoedwereld.”

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,7 / 5,0

26 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

8.0
10 juni 2020
Controle tijdens de (ver)bouw Rbi, 2022BB Haarlem (Door: Marc van Eck)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
11 april 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1175RM Lijnden (Door: Erwin Snijders)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte heer, Een 10 voor de opleveringskeuring nieuwbouw Lijnden. Wat een mooie beoordeling voor mij als register bouwkundig inspecteur. Fijn dat u uw ervaring over de opleveringskeuring heeft willen delen. We wensen u veel woonplezier toe in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Ron de Kort Register Bouwkundig Inspecteur Amsterdam e.o.
Ron de Kort
10.0
06 april 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1175RM Lijnden (Door: Remco van der Zwaan)

Zeer tevreden over hun vakkennis en op korte termijn een afspraak kunnen inplannen voor de opleveringskeuring: een zeer flexibele werkhouding.

6.0
02 april 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1175RM Lijnden (Door: Sabina Veenman)

Rense heeft bij ons de oplever inspectie gedaan en onze verwachting was misschien iets te hoog. Mede doordat hij van heel veel problemen al op de hoogte was. De punten die hij bij onze oplevering heeft gezien waren de punten die wij al hadden vermeld bij de vooroplevering. 

Extra punten heeft hij niet gezien. Wij hadden gehoopt dat hij de afwatering van het balkon zou nameten en ook de verankering van de kolommen op het balkon zou benoemen. Dit alles is niet gebeurd. Helaas vonden wij Rense niet daadkrachtig genoeg.

 

10.0
01 april 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1175RM Lijnden (Door: Justin Ruijter)

Geen beschrijving meegegeven...
Bekijk alle reviews en ervaringen (26)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden