Ron de Kort

Als bouwkundig inspecteur gevestigd in Amstelveen en werkzaam rondom Amsterdam werk ik met een compact team van 2 bouwkundige inspecteurs. Rense de vries en ik, Ron de Kort, zijn gecertificeerde Register bouwkundig Inspecteur (Rbi) binnen ons team. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwkundige keuringen en het opstellen van de bijbehorende rapporten. Wij werken voor zowel verkopende als aankopende partijen zoals expats, VvE’s, vastgoedinvesteerders, bedrijven en particulieren.

Geen gehaaste snotneus, maar een technisch geschoolde bouwkundig inspecteur met ruimschootse ervaring in de Amsterdamse bouw en vastgoed wereld. Ron weet wat er speelt; in panden van een bepaalde leeftijd, in bepaalde wijken, zelfs in specifieke straten. Wat mag bijvoorbeeld wel en niet in een monument? Onze bouwtechnische kennis van historisch Amsterdam is doorslaggevend voor uw investeringen!

Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI) bevordert de professionalisering van het beroep van Bouwkundig Inspecteur, wat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit in de bouw en vastgoedbranche. “Ik ben zeer vereerd, om als Bouwkundig Inspecteur binnen ons bedrijf te zijn geregistreerd als Register Bouwkundige Inspecteur (Rbi) en de Expertisekamer bouwgeschillen waarmee wij een bijdrage kan leveren aan de verdere professionalisering van het beroep en betrouwbaarheid binnen de Amsterdamse vastgoedwereld.”

Deskundigenonderzoek | Bouwexpertise nodig?

Bent u op zoek naar een bouwkundig expertise of andere deskundigonderzoek? Neem dan contact met mij op, bekijk mijn prijzen (klik hier) en plaats een aanvraag, of stuur mij een e-mail. Als register bouwkundige neem ik dan persoonlijk contact met u op. Ben ik aan het keuren dan wordt u benaderd door het planningsbureau van het stichting NRBI. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing.

 

 

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

84 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
29 december 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1056GV, Amsterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
25 december 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1056GV, Amsterdam (Door: Anoniem)

De klant was er vanwege een gevalletje positief testen op corona niet bij maar was erg blij met de uitkomst. Zijn opmerking 'Ik heb het rapport ontvangen en ziet er goed uit.'. 

10.0
19 december 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1079 DR, Amsterdam (Door: Anoniem)

De opdrachtgever is niet doorgegaan met de woning omdat de indeling niet goed was. De inspectie was verder wel duidelijk en de rapportage overzichtelijk.

8.0
08 november 2021
Bouwgebrekenonderzoek, 1034 WR Amsterdam (Door: Herman van Dam)

4 sterren. Inhoudelijk geheel OK, oplevering later dan toegezegd

10.0
05 november 2021
Bouwgebrekenonderzoek, 1567 JA, Assendelft (Door: Anoniem)

Erg vriendelijke man. Scherp, duidelijk en weet waar het over heeft. Erg behulpzaam met het geven van adviezen en tips voor vervolg procedure. Waar ik je erg dankbaar voor ben! Nu afwachten hoe het zal verlopen... duimen maar!

Bedankt voor je tips en advies.

Bekijk alle reviews en ervaringen (84)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden