Ron de Kort

Dutch Property Inspections werkt met een compact team van 3 bouwkundige inspecteurs. Rense de vries en ik, Ron de Kort zijn gecertificeerde Register bouwkundig Inspecteur (Rbi) binnen ons team. Dutch Property Inspections is gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwkundige keuringen en het opstellen van de bijbehorende rapporten. Dutch werkt voor zowel verkopende als aankopende partijen zoals expats, VvE’s, vastgoedinvesteerders, bedrijven en particulieren.

Geen gehaaste snotneus, maar een technisch geschoolde bouwkundig inspecteur met ruimschootse ervaring in de Amsterdamse bouw en vastgoed wereld. Ron weet wat er speelt; in panden van een bepaalde leeftijd, in bepaalde wijken, zelfs in specifieke straten. Wat mag bijvoorbeeld wel en niet in een monument? Onze bouwtechnische kennis van historisch Amsterdam is doorslaggevend voor uw investeringen!

Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI) bevordert de professionalisering van het beroep van Bouwkundig Inspecteur, wat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit in de bouw en vastgoed branche. “Ik ben zeer vereerd, om als Bouwkundig Inspecteur binnen ons bedrijf te zijn geregistreerd als Register Bouwkundige Inspecteur (Rbi) en de Expertisekamer bouwgeschillen waarmee wij een bijdrage kan leveren aan de verdere professionalisering van het beroep en betrouwbaarheid binnen de Amsterdamse vastgoedwereld.”

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Direct aanvragen

Totale beoordeling

4,9 / 5,0

14 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
22 juli 2019
Bouwkundige keuring (Rbi), 1941 GL Beverwijk (Door: Ruud Welboren)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
11 juli 2019
Bouwkundige keuring , 3438 HV , Nieuwegein (Door: Anoniem)

Hij heeft mij nettjes alles uitgelegd.  

Hoe het moet zijn en waar we moeten opletten. 

10.0
10 mei 2019
Bouwkundige keuring (Rbi), 1055MG Amsterdam (Door: Cor Molenaar)

In korte tijd zo’n gedegen rapport.

wat niet geinspecteerd kon worden, is vermeld.

Goede adviezen voor verbeteringen.

10.0
07 mei 2019
Bouwgebrekenonderzoek, 1326AT, Almere (Door: Anoniem)

Ron de Kort communiceert goed en is zeer kundig. Hij is vaak goed bereikbaar en heeft altijd de tijd genomen om mij te woord te staan, voor en zelfs na het bouwgebreken onderzoek. Ron kwam goed voorbereid op de locatie en nam ruim de tijd om de casus te onderzoek en mij te adviseren. Zelfs nadat de wederpartij was vertrokken, nam Ron de tijd om mij te helpen. Het onderzoek is niet in mijn voordeel afgerond, maar toch het gevoel dat er een goede, objectieve uitspraak is gedaan. Dit hielp mij om een langlopend traject met een redelijk goed gevoel af te ronden.
10.0
21 april 2019
Bouwkundige keuring , 1816BR, Alkmaar (Door: Anoniem)

Wij waren zeer tevreden over Dutch Propery Inspections.

Vantevoren prettig geholpen toen ik de tool niet helemaal begreep :-)

Snel afspraak kunnen maken, vriendelijke man en uiteindelijk ontvingen wij een heel net, duidelijk en realistisch rapport. 

Hartelijk dank! 

Bekijk alle reviews en ervaringen (14)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden