Ron de Kort

Als bouwkundig inspecteur gevestigd in Zwanenburg en werkzaam rondom Amsterdam werk ik met een compact team van 2 bouwkundige inspecteurs. Rense de vries en ik, Ron de Kort, zijn gecertificeerde Register bouwkundig Inspecteur (Rbi) binnen ons team. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwkundige keuringen en het opstellen van de bijbehorende rapporten. Wij werken voor zowel verkopende als aankopende partijen zoals expats, VvE’s, vastgoedinvesteerders, bedrijven en particulieren.

Geen gehaaste snotneus, maar een technisch geschoolde bouwkundig inspecteur met ruimschootse ervaring in de Amsterdamse bouw en vastgoed wereld. Ron weet wat er speelt; in panden van een bepaalde leeftijd, in bepaalde wijken, zelfs in specifieke straten. Wat mag bijvoorbeeld wel en niet in een monument? Onze bouwtechnische kennis van historisch Amsterdam is doorslaggevend voor uw investeringen!

Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI) bevordert de professionalisering van het beroep van Bouwkundig Inspecteur, wat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit in de bouw en vastgoedbranche. “Ik ben zeer vereerd, om als Bouwkundig Inspecteur binnen ons bedrijf te zijn geregistreerd als Register Bouwkundige Inspecteur (Rbi) en de Expertisekamer bouwgeschillen waarmee wij een bijdrage kan leveren aan de verdere professionalisering van het beroep en betrouwbaarheid binnen de Amsterdamse vastgoedwereld.”

Deskundigenonderzoek | Bouwexpertise nodig?

Bent u op zoek naar een bouwkundig expertise of andere deskundigonderzoek? Neem dan contact met mij op, bekijk mijn prijzen (klik hier) en plaats een aanvraag, of stuur mij een e-mail. Als register bouwkundige neem ik dan persoonlijk contact met u op. Ben ik aan het keuren dan wordt u benaderd door het planningsbureau van het stichting NRBI. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing.

 

 

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

55 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
03 maart 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1014 ZB Amsterdam (Door: Lori Dirks)

Ron was highly engaged and professional.  We appreciated the depth of his knowledge and his willingness to share his insights.  Highly recommended

10.0
23 februari 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 2015BN Haarlem (Door: Arko Smits)

Snelle afhandeling met duidelijk uitleg en toelichting tijdends de bouwkundige keuring in Haarlem. 

10.0
17 februari 2021
Voorschouw opleveringskeuring (Rbi), 1183 MD Amstelveen (Door: Thea Bolleman)

Dingen die nog aandacht nodig hebben,zijn goed weergegeven 8n het voorschouw rapport. Rapport van de Nijs komt overeen met die van de bouwkundig inspecteur. 

10.0
13 februari 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1056 KD Amsterdam (Door: Victoria Stahle)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
12 februari 2021
Opleveringskeuring na verbouwing (Rbi), 1011lb, Amsterdam (Door: Anoniem)

Het opleveringsrapport na verbouwing is grondig en gedetailleerd. Er staan ook tekortkomingen op die we zelf nog niet geconstateerd hadden. De communicatie van te voren en na afloop van het onderzoek met bouwkundige Ron de Kort verliep prettig en was helder. Het feit dat de onafhankelijkheid van de inspecteur gegarandeerd is, maakt dit een zeer waardevol onderzoek. Het rapport is mede voorzien van herstel advies waarmee de aannemer aan de slag kan. Kortom een uitstekend bouwkundig onderzoek.

Bekijk alle reviews en ervaringen (55)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden