Ron de Kort

Als bouwkundig inspecteur gevestigd in Amstelveen en werkzaam rondom Amsterdam werk ik met een compact team van 2 bouwkundige inspecteurs. Rense de vries en ik, Ron de Kort, zijn gecertificeerde Register bouwkundig Inspecteur (Rbi) binnen ons team. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwkundige keuringen en het opstellen van de bijbehorende rapporten. Wij werken voor zowel verkopende als aankopende partijen zoals expats, VvE’s, vastgoedinvesteerders, bedrijven en particulieren.

Geen gehaaste snotneus, maar een technisch geschoolde bouwkundig inspecteur met ruimschootse ervaring in de Amsterdamse bouw en vastgoed wereld. Ron weet wat er speelt; in panden van een bepaalde leeftijd, in bepaalde wijken, zelfs in specifieke straten. Wat mag bijvoorbeeld wel en niet in een monument? Onze bouwtechnische kennis van historisch Amsterdam is doorslaggevend voor uw investeringen!

Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI) bevordert de professionalisering van het beroep van Bouwkundig Inspecteur, wat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit in de bouw en vastgoedbranche. “Ik ben zeer vereerd, om als Bouwkundig Inspecteur binnen ons bedrijf te zijn geregistreerd als Register Bouwkundige Inspecteur (Rbi) en de Expertisekamer bouwgeschillen waarmee wij een bijdrage kan leveren aan de verdere professionalisering van het beroep en betrouwbaarheid binnen de Amsterdamse vastgoedwereld.”

Deskundigenonderzoek | Bouwexpertise nodig?

Bent u op zoek naar een bouwkundig expertise of andere deskundigonderzoek? Neem dan contact met mij op, bekijk mijn prijzen (klik hier) en plaats een aanvraag, of stuur mij een e-mail. Als register bouwkundige neem ik dan persoonlijk contact met u op. Ben ik aan het keuren dan wordt u benaderd door het planningsbureau van het stichting NRBI. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing.

 

 

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

99 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
22 juni 2022
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), Roelofarendsveen Roelofarendsveen (Door: Eefke van der Star)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
19 mei 2022
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1521pb, Wormerveer (Door: Anoniem)

Bedankt voor deze deskundige beoordeling!

10.0
13 mei 2022
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 2135WC Hoofddorp (Door: G.m.j. van Rooijen)

Denkt met de klant mee. objectief en zakelijk.

irmand met kennis van zaken

10.0
04 mei 2022
Opleveringskeuring na verbouwing (Rbi), 2013BD, Haarlem (Door: Anoniem)

In eerste instantie was de rapportage niet vindbaar voor de klant maar heeft zij hem na wat aanwijzigingen toch kunnen downloaden. 

Zij schreef naar mij; ' De inspectie is zeker naar alle tevredenheid verlopen. '

10.0
26 april 2022
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 2135 WC Hoofddorp (Door: M.I. Kalloe)

Geen beschrijving meegegeven...
Bekijk alle reviews en ervaringen (99)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden