Ron de Kort

Beoordelingen bouwkundig inspecteur

6.0
14 augustus 2022
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 2181EM, Hillegom (Door: Anoniem)

Ik was als Intemediair blij dat Ron de Kort, de expert in deze, de oplevering heeft kunnen uitvoeren. De klant was desgevraagd helemaal niet blij met het optreden van de expert tijdens de da oplevering. Hij heeft het ervaren als een teleurstellende gebeurtenis omdat hij niet gevoel heeft gehad dat de expert aan zijn zijde stond. De projectleider van Kernbouw heeft het als een plezierige ervaring ervaren. 

Ik heb de oplevering van de heer van Dorp met veel plezier overgenomen. In het kleine appartement ( 1 kamer) waren op een kleine behang beschadiging alle klachten vanuit de vooroplevering verholpen. De door mij geconstateerde gebreken tijdens de oplevering waren volgens Daan niet bij de voorschouw opgenomen. Daan had ongeveer 10 familieleden meegenomen om bij de oplevering aanwezig te zijn. Ik heb voor de oplevering nog een leuk gesprek gehad met zijn vader. Omdat een oplevering een serieuze zaak is heb ik aan Daan gevraagd of hij zijn familie wilde wegsturen tot na de oplevering. Dat werd zonder problemen gedaan. Tegen de projectleider heb ik zeer dringend aangegeven dat het niet goed bevestigde entresolhek direct vast gezet moest worden. Daan heb ik aangeven dat tot die tijd de entresol eigenlijk niet gebruikt kan worden in verband met het los staande hek. Met Daan en de projectleider van Kernbouw heb ik het nog uitgebreid gehad over Daan zijn werk als vrachtwagenverkoper bij Mercedes Benz en over de keuken die hij besteld had. Het verbaast mij dan ook dat Daan Dekker een teleurstellend gevoel heeft overgehouden aan deze oplevering.
Ron de Kort
10.0
27 juli 2022
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1031aa Amsterdam (Door: Camiel Boersma)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
22 juni 2022
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), Roelofarendsveen Roelofarendsveen (Door: Eefke van der Star)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
19 mei 2022
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1521pb, Wormerveer (Door: Anoniem)

Bedankt voor deze deskundige beoordeling!

10.0
13 mei 2022
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 2135WC Hoofddorp (Door: G.m.j. van Rooijen)

Denkt met de klant mee. objectief en zakelijk.

irmand met kennis van zaken

10.0
04 mei 2022
Opleveringskeuring na verbouwing (Rbi), 2013BD, Haarlem (Door: Anoniem)

In eerste instantie was de rapportage niet vindbaar voor de klant maar heeft zij hem na wat aanwijzigingen toch kunnen downloaden. 

Zij schreef naar mij; ' De inspectie is zeker naar alle tevredenheid verlopen. '

10.0
26 april 2022
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 2135 WC Hoofddorp (Door: M.I. Kalloe)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
15 april 2022
Voorschouw opleveringskeuring (Rbi), 1186 XC, Amstelveen (Door: Anoniem)

Deskundig, ervaren, snel en duidelijk.

Prettig in het contact. Tevreden? Zeker!  

Zeer tevreden over service en communicatie. 

10.0
07 april 2022
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1087 MP, Amsterdam (Door: Anoniem)

Ik heb hem gevraagd of alles duidelijk was en of hij tevreden is, dit was zijn reactie:  'Yes all good" een man van weinig woorden. 

10.0
22 maart 2022
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1689 WD, Zwaag (Door: Anoniem)

Laurens was super tevreden. Hij schreef mij op mijn vraage of de inspectie goed was bevallen het volgende; 'Ja is goed bevallen. Was echt super bertrokken. Heel fijn conntact. Vandaag na betaling nota ook het rapport ontvangen'. 

10.0
19 maart 2022
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1087 VP , Amsterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
19 maart 2022
Opleveringskeuring algemene ruimte, 1087 VP, Amsterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
8.0
17 maart 2022
Opleveringskeuring na verbouwing (Rbi), 2181rg, Hillegom (Door: Anoniem)

Ron heeft me snel geholpen, heeft een vakkundige analyse gedaan van het opgeleverde werk na verbouwing. Rapport is netjes volgens afspraak opgeleverd. Helaas duurde dat (door ziekte) langer dan verwacht.

Omdat ik via Lextool een verkeerde aanvraag heb gedaan waren de kosten uiteindelijk bijna vier maal hoger dan geoffreerd. Dat was een zware tegenvaller. Deze kosten zijn wel correct, maar de communicatie had beter gekund, vandaar 4 en niet 5 sterren.

10.0
16 maart 2022
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1087 VP, Amsterdam (Door: Anoniem)

Kundige expert die met een scherpe blik alles op details niveau beoordeelt. Behartigt de belangen van de opdrachtgever. 

10.0
03 maart 2022
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 1031 HD, Amsterdam (Door: Anoniem)

Wij waren zeer tevreden met de geleverde service en communicatie. 

10.0
01 maart 2022
Voorschouw opleveringskeuring (Rbi), 1074 JL, Amsterdam (Door: Anoniem)

Blij dat Ron de Kort altijd klaar staat om mij te helpen met het uitvoeren van inspecties in deze drukke tijden. Top gedaan. 

10.0
26 februari 2022
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 1074 JL, Amsterdam (Door: Anoniem)

Bedankt voor het insperingen bij deze oplevering. 

10.0
29 december 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1056GV, Amsterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
25 december 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1056GV, Amsterdam (Door: Anoniem)

De klant was er vanwege een gevalletje positief testen op corona niet bij maar was erg blij met de uitkomst. Zijn opmerking 'Ik heb het rapport ontvangen en ziet er goed uit.'. 

10.0
19 december 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1079 DR, Amsterdam (Door: Anoniem)

De opdrachtgever is niet doorgegaan met de woning omdat de indeling niet goed was. De inspectie was verder wel duidelijk en de rapportage overzichtelijk.

8.0
08 november 2021
Bouwgebrekenonderzoek, 1034 WR Amsterdam (Door: Herman van Dam)

4 sterren. Inhoudelijk geheel OK, oplevering later dan toegezegd

10.0
05 november 2021
Bouwgebrekenonderzoek, 1567 JA, Assendelft (Door: Anoniem)

Erg vriendelijke man. Scherp, duidelijk en weet waar het over heeft. Erg behulpzaam met het geven van adviezen en tips voor vervolg procedure. Waar ik je erg dankbaar voor ben! Nu afwachten hoe het zal verlopen... duimen maar!

Bedankt voor je tips en advies.

8.0
05 november 2021
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1544SB, Zaandijk (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
03 november 2021
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1544SB, Zaandijk (Door: Anoniem)

Pascal Neijman was blij met de begeleidng bij de oplevering van zijn woning in Oud Zaandijk van Ron de Kort. De bouwgebreken en oplevergebreken vielen mee en een aantal zijn ondertussen ook al verholpen. Pascal is ondertussen ook al aardig opgeschoten met de inrichting en gaan zaterdag al verhuizen. Als intermediair ben ik blij met de onafhankelijke dienstverlening. 

10.0
29 september 2021
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 1043 NZ, Amsterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
17 september 2021
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), Weesp Weesp (Door: Evangelia Tsakiraki)

Very helpful service and enlighting discussions. Thank you very much!!

10.0
13 september 2021
Controle tijdens de (ver)bouw Rbi, 1072mn, Amsterdam (Door: Anoniem)

De verbouwing is in volle gang en het dichtzetten van de vloer bleek gepland op de dag van de bouwkundige inspectie. Er bestond daarom grote tijdsdruk om nog op tijd met bevindingen te komen. Ron heeft direct na de bouwkundige inspectie zijn bevindingen mondeling gedeeld zodat kon worden ingegrepen. Het dichtstorten van de vloer is uitgesteld zodat de aannemer nu de kans heeft om de door Ron genoemde aandachtspunten op te lossen. Daarbij heeft Ron ook nog dezelfde avond het bouwkundig rapport opgeleverd. Grote klasse!

10.0
01 augustus 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1013pa Amsterdam (Door: Sotirios Paul Georgantopoulos)

Prompt response and professional. 

Paul, because the housing market is under great pressure, I know that acting quickly is very important for my clients. Thanks for your confidence. Ron de Kort, Register Building Inspector Amsterdam e.o.
Ron de Kort
10.0
20 juli 2021
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1422za Uithoorn (Door: Laurens Adam)

Wij zijn uitstekend geholpen door Ron. Hij is erg vriendelijk, scherp en meedenkend. Neemt de tijd voor de oplevering inspectie en laat zich niet meevoeren door het tempo van de aannemer.

Zonder Ron hadden wij zeer waarschijnlijk een aantal bouwgebreken gemist en daarom kunnen wij iedereen aanraden een register bouwkundige mee te nemen tijdens de oplevering.

Beste Laurens, Bedankt voor de mooie recensie voor de Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi) die Dutch Building Inspections voor jullie heeft mogen uitvoeren in Uithoorn. Het is erg belangrijk om tijdens de oplevering de tijd te nemen om alles goed te inspecteren. De woning wordt immers juridisch aan de klant overgedragen. De geconstateerde bouwgebreken of opleverpunten zijn nu keurig vermeld in het rapport. Veel geluk in jullie mooie nieuwe woning. Mochten jullie nog vragen hebben over het herstelproces van de opleverpunten kunnen jullie contact met me opnemen. Ron de Kort, Register bouwkundig inspecteur Amsterdam e.o.
Ron de Kort
10.0
15 juli 2021
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1014bl Amsterdam (Door: Luigi Bianchi)

Geen beschrijving meegegeven...
Dear Mr Bianchi, Thank you for the assignment and the trust in Dutch Building Inspections for carrying out the Completion Inspection New Construction (Rbi). All delivery points at the home entrance door and the bathroom are now neatly listed in the report. If you have any questions about the repair process of the construction defects, please contact me. Yours sincerely, Ron de Kort, Register building inspector Amsterdam e.o.
Ron de Kort
10.0
12 juli 2021
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1422 zj Delft (Door: Nikita den Haan)

Erg goede service. Vriendelijk geholpen en  een opleveringskeuring was het meer dan waard.

8.0
05 juli 2021
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1019 ak Amsterdam (Door: Frank Suurs)

Tevreden klant

10.0
19 juni 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1941 gr Beverwijk (Door: Daniël Tamarit Verhoog)

Goede service, snelle levering ! 

8.0
17 juni 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1566 KH, Assendelft (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
02 juni 2021
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1461DN, Zuidoostbeemster (Door: Anoniem)

Tevreden over de opleveringskeuring. Ron heeft de hele woning nagelopen en een aantal zaken aangekaart waar wij zelf niet aan gedacht zouden hebben. Gelukkig had onze woning weinig opleverpunten. 

10.0
26 mei 2021
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1019ak, Amsterdam (Door: Anoniem)

Professioneel en terzakekundig

10.0
22 mei 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1501 ck Zaandam (Door: Clara de Vries)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
16 mei 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1021 JB Amsterdam (Door: Sam van der Veen)

Zeer prettige vakkundige bouwkeuring. De uitleg gegeven tijdens de keuring was erg fijn. We zullen het bouwkundig rapport gebruiken om de noodzakelijke werkzaamheden op korte termijn te verrichten. Ook de vlotte afhandeling was erg fijn. 

groet, Sam van der Veen

10.0
14 mei 2021
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1271 AE, Huizen (Door: Anoniem)

Vakkundige meneer die ook de tijd nam om nog extra dingen uit te leggen.ben zeer tevreden en zeker te moeite waard om deze in te schakelen 

10.0
12 mei 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1944 LX Beverwijk (Door: Jeffrey Klumper)

Duidelijk en helder in toelichting.

10.0
04 mei 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1017NG, Amsterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
01 mei 2021
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1014BL, Amsterdam (Door: Anoniem)

Ron has been friendly, meticulous, and efficient. He explained everything clearly and exhaustively.  

10.0
30 april 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1501 ab Zaandam (Door: Michelle van Deursen)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
29 april 2021
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1461 HA Amsterdam (Door: Ron van der Meulen)

Uitstekende en prettige bouwkundig expert!

10.0
15 april 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 4128 CP Lexmond, Lexmond (Door: Anoniem)

Prima bouwkundig rapport! Duidelijk en overzichtelijk voor de kopers (en makelaar) die nu precies weten waar ze aan toe zijn. 

10.0
15 april 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 2011ET, Haarlem (Door: Anoniem)

Ron heeft ons zeer goed geholpen, geadviseerd en ook nog eens extra haast gemaakt met het opstellen van het rapport om ons te helpen. Duidelijk en overzichtelijk rapport ontvangen met goede overzichten wat onze kostenposten gaan zijn en de vervolgstappen die we moeten nemen.

10.0
03 maart 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1014 ZB Amsterdam (Door: Lori Dirks)

Ron was highly engaged and professional.  We appreciated the depth of his knowledge and his willingness to share his insights.  Highly recommended

10.0
23 februari 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 2015BN Haarlem (Door: Arko Smits)

Snelle afhandeling met duidelijk uitleg en toelichting tijdends de bouwkundige keuring in Haarlem. 

10.0
17 februari 2021
Voorschouw opleveringskeuring (Rbi), 1183 MD Amstelveen (Door: Thea Bolleman)

Dingen die nog aandacht nodig hebben,zijn goed weergegeven 8n het voorschouw rapport. Rapport van de Nijs komt overeen met die van de bouwkundig inspecteur. 

10.0
13 februari 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1056 KD Amsterdam (Door: Victoria Stahle)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
12 februari 2021
Opleveringskeuring na verbouwing (Rbi), 1011lb, Amsterdam (Door: Anoniem)

Het opleveringsrapport na verbouwing is grondig en gedetailleerd. Er staan ook tekortkomingen op die we zelf nog niet geconstateerd hadden. De communicatie van te voren en na afloop van het onderzoek met bouwkundige Ron de Kort verliep prettig en was helder. Het feit dat de onafhankelijkheid van de inspecteur gegarandeerd is, maakt dit een zeer waardevol onderzoek. Het rapport is mede voorzien van herstel advies waarmee de aannemer aan de slag kan. Kortom een uitstekend bouwkundig onderzoek.

10.0
27 januari 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1544RT, Zaandijk (Door: Anoniem)

Goede vakman. Gedetailleerde uitleg en inspectie. Niks op aan te merken. 

Geachte heer Spee, Dank voor de opdracht voor de Bouwkundige keuring aankoop en uw positieve review. Als register bouwkundig inspecteur wordt de vakkennis jaarlijks getoetst en gecontroleerd. door het NRBI. Veel geluk in jullie mooie jaren 30 woning in Zaandijk. Met vriendelijke groet, Ron de Kort Register bouwkundig inspecteur
Ron de Kort
8.0
27 januari 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1501VC, Zaandam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte heer de Vries, Wat een positieve review voor de aankoopkeuring voor jullie gerenoveerde jaren 30 woning in Zaandam. Het Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs zorgt voor uniformiteit door eenduidige eisen te stellen aan toelating, uitvoering van inspecties en educatie. Register Bouwkundig Inspecteurs (Rbi) conformeren zich aan de regelgeving van het NRBI en besluitvorming binnen het NRBI. Met vriendelijke groet, Ron de Kort (Rbi)
Ron de Kort
10.0
21 december 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1391 CR, Abcoude (Door: Anoniem)

We zijn erg tevreden over Ron: hij reageerde snel, was kritisch tijdens de keuring en heeft een goed bouwkundig rapport geschreven waar we veel aan hadden. Communicatie over de oplevering van het rapport kan nog wat beter (eerst woensdagavond, toen donderdag einde dag, we kregen het donderdagavond), maar verder helemaal top. Zeker aan te bevelen!

Geachte mevrouw, Een 10 voor de dienst “Bouwkundige keuring aankoop” in Abcoude. Wat een mooie beoordeling voor mij als register bouwkundig inspecteur. Ik geef U gelijk over de communicatie over het rapport. Tijdens de inspectie op woensdag had ik mij vergist over een afspraak die via mijn kantoor gemaakt was. Fijn dat u uw ervaring over de aankoopkeuring heeft willen delen. We wensen u veel woonplezier toe in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Ron de Kort Register Bouwkundig Inspecteur Amsterdam e.o.
Ron de Kort
6.0
17 december 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1095 MD, Amsterdam (Door: Anoniem)

Unfortunately Martin could not come and sent in a substitute. Thankful for that in these tough times. I have mixed feelings about the assessment done by the substitute. It felt like I was continously being told how great the builder was with 150 years of history instead od actually completely focusing on the assessment. Example - I saw water in the bathroom pointing maybe it was a leak, but was told the lady just cleaned the apartment bathroom before assessment. However, next day when I came back to the apartment the floor was still wet and it indeed was a leakage. If the assessor would have taken my comment seriously, he would have focused on assessing my concern instead of talking about the greatness of the builder. Coming back to the point I made at the beginning, mixed feelings as I am not sure I hired an independent assessor for myself or the builder! 

Beste Nitin Bakhru, Alle bouwkundig inspecteurs van het NRBI zijn onafhankelijk. Wij moeten ons houden aan de gedragscode en worden door het NRBI gecontroleerd . Dat ik een compliment over de aannemer heb gemaakt wil niet zeggen dat ik niet onafhankelijk ben. Misschien is mijn enthousiasme in het Engels over een opleveringskeuring met nul opleverpunten verkeerd over gekomen. Ik had net een opleveringskeuring van een nieuwbouw woning met 25 opleverpunten gedaan. Tijdens de inspectie en de uitleg, die ik op uw verzoek in het Engels uitvoerde, hing er geen water aan de kraan of aan de doucheslang. De douchedrain was wel nat. De schoonmaakster van uw mooie nieuwbouw appartement in Amsterdam was een kwartier voor de oplevingskeuring vertrokken. Ik begrijp je dat u zeer teleurgesteld bent dat ik de aansluiting van de doucheslang op de thermostaatkraan niet beter gecontroleerd heb. Mijn excuses hiervoor.
Ron de Kort
10.0
09 december 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1501 SE, Zaandam (Door: Anoniem)

Snel, professioneel en duidelijke bouwkundige keuring!  Dank!

Geachte mevrouw Noordhoek, beste Lea, Snelheid is soms gewenst en we proberen altijd te zoeken naar een oplossing binnen onze mogelijkheden en aangesloten register bouwkundig inspecteurs. en bouwkundige keuring in Amsterdam, Amstelveen, Zaandam en omgeving op kort termijn is vaak lastig. Maar waar een wil is, is een weg. Dank voor de opdracht voor een bouwkundige keuring in Zaandam en uw mooie review als intermediair. Met vriendelijke groet, Ron de Kort, Register bouwkundig Inspecteur Amsterdam e.o.
Ron de Kort
10.0
27 november 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1033 WG, Amsterdam (Door: Anoniem)

Kwam zeer deskundig over.

Geachte heer van Duinen, beste Cor, Als register bouwkundig inspecteur ben ik aangesloten bij het Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs ( NRBI ). Het NRBI bevordert de professionalisering van het beroep van bouwkundig inspecteur in de bestaande bouw, nieuwbouw en utiliteitsbouw en zorgt dat bouwkundige inspecties en adviezen op een eenduidige en kwalitatieve wijze uitgevoerd worden. Dank voor de opdracht voor de Opleveringskeuring Nieuwbouw en uw positieve review. Met vriendelijke groet, Ron de Kort Register bouwkundig inspecteur
Ron de Kort
10.0
27 november 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1035XS, Amsterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
28 oktober 2020
Voorschouw opleveringskeuring (Rbi), 2191, De Zilk (Door: Anoniem)

Kundig persoon met een absoluut goed oog voor de kleinste details tijdens de vooroplevering.

10.0
26 oktober 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1442 AN, Purmerend (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
25 oktober 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1944 NM, Beverwijk (Door: Anoniem)

Prettige en kundige keuring gehad met heldere uitleg.

8.0
25 oktober 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1033 HG, Amsterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
22 oktober 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1544BE, Zaandijk (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
8.0
17 oktober 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 2134 WZ Hoofddorp (Door: De heer A. van den Broek)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
03 oktober 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 2215 HV, Voorhout (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
28 september 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 2182 JS, Hillegom (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
04 september 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1066 WK, Amsterdam (Door: Anoniem)

Helder en goed.

Geachte mevrouw Weller, Wat een mooie beoordeling voor de uitgevoerde bouwkundige keuring in Amsterdam. Mocht je nog vragen hebben over het bouwkundig rapport dan kunt u ons altijd bellen. Met vriendelijke groet, Ron de Kort Register Bouwkundig inspecteur Amsterdam e.o.
Ron de Kort
10.0
29 augustus 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1721 AH, Broek op Langedijk (Door: Anoniem)

Voor de tweede keer een bouwkundige keuring gedaan en weer heel tervreden. 

Bouwkundig inspecteur Ron was zeer professional en gaf tijdens de bouwkundige keuring in Broek op Langedijk belangrijke, maar begrijpelijke informatie. Alle medewerkers waren goed bereikbaar en bereid om te helpen.

Het gebruiken van het online boeking (lextool) systeem maakt het contact en informatie overzichtelijk. 

Bedankt voor de goede service. 

Geachte mevrouw, Goed om te lezen dat u de processen binnen ons online (track and trace) systeem lextool als prettig heeft ervaren. Doordat de opdrachtgevers bij een bouwkundige keuring of bouwexpertise de aanvraag kunnen volgen zijn er korte lijnen. Dank voor de tweede bouwkundige keuring opdracht in Broek op Langedijk. Mocht u nog vragen hebben over het bouwkundige rapportage, neem dan contact met mij op. Met vriendelijke groet, Ron de Kort Register bouwkundig inspecteur Amsterdam e.o.
Ron de Kort
10.0
06 augustus 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1171 MD Badhoevedorp (Door: C.M. Vermeulen)

De vijf sterren beoordeling zegt genoeg voor de opleveringskeuring in Badhoevedorp!

Wat fijn dat u mij als register bouwkundig inspecteur heeft beoordeeld met een 10 voor de opleveringskeuring in Badhoevendorp. Het is voor mij als register bouwkundig inspecteur om deze feedback te krijgen. Even los van de expertise bij de opleveringskeuring is de klantbeleving net zo belangrijk. Ik ben dan ook blij dat dit alles klopte voor u. Mocht u noga vragen hebben over de opleveringskeuring in Badhoevedorp of het opleveringsrapport, dan hoor ik ze graag. Met vriendelijke groet, Ron register bouwkundig inspecteur Amsterdam .e.o.
Ron de Kort
10.0
31 juli 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1098 RK Amsterdam (Door: Aida Beganovic)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte heer en mevrouw, Beganovic, Wat fijn dat u even de tijd heeft genomen om een recensie te schrijven voor de door mij uitgevoerde bouwkundige keuring in Amsterdam. In Amsterdam staan vele objecten met grote gebreken, achterstallig onderhoud en funderingsproblemen. Het is daarom als koper in Amsterdam en omgeving altijd verstandig dat u voldoet aan uw onderzoeksplicht. Zo weet u immers wat u gaat aankopen in Amsterdam. Mocht je nog vragen hebben over de bouwkundige keuring of het bouwkundig rapport? Bel me gerust. Met vriendelijke groet, Ron de Kort register bouwkundig 1nspecteur Amsterdam e.o.
Ron de Kort
Dear Sir and Madam, Beganovic, How nice that you took the time to write a review for the building inspection I carried out in Amsterdam. There are many objects in Amsterdam with major defects, overdue maintenance and foundation problems. As a buyer in Amsterdam and the surrounding area it is therefore always wise that you comply with your obligation to investigate. After all, this way you know what you are going to buy in Amsterdam. If you have any questions about the building inspection or the building report? Call me. With kind regards, Ron de Kort registered building inspector Amsterdam and surroundings.
Ron de Kort
10.0
29 juli 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 1181 Za Amstelveen (Door: JB Chong)

Goed, accuraat.

Geachte heer Chong, Dank dat u de tijd heeft genomen om mij als register bouwkundig inspecteur te beoordelen voor de opleveringskeuring van uw nieuwbouw appartement in Amstelveen. Als nieuwbouwkoper ook bij een appartement is een opleveringskeuring lonend. Nogmaals dank voor uw vertrouwen en veel woonplezier gewenst in uw nieuwbouw appartement. Mocht u nog vragen hebben over de opleveringskeuring of oplever rapport dan hoor ik ze graag. Met vriendelijke groet, Ron de Kort register bouwkundig inspecteur Amstelveen e.o.
Ron de Kort
10.0
28 juli 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1171 XW Badhoevedorp (Door: Kees Bakker)

Ron is een echte vakman die uitgebreid de tijd heeft genomen voor een grondige opleveringskeuring van ons nieuwbouwwoning. Van opdracht tot oplevering van het opleverrapport is alles goed geregeld.

Geachte heer Bakker, Wat een mooie review voor de opleveringskeuring in Badhoevedorp. Als register bouwkundige onderscheiden we ons in de markt door een uniforme werkwijze, rapportage en duidelijke processen. Ik ben dan ook blij met uw feedback en dat u het gehele proces van plaatsen opdracht tot het verkrijgen van het opleverrapport als prettig heeft ervaren. Veel woonplezier in uw nieuwbouwwoning in Badhoevedorp. Met vriendelijke groet, Ron de Kort register bouwkundig Inspecteur Badhoevedorp e.o.
Ron de Kort
10.0
28 juli 2020
Voorschouw opleveringskeuring (Rbi), 1171WW Badhoevedorp (Door: C.M. Vermeulen)

De heer De Kort heeft verstand van zaken, weet waarover hij praat, let op details die anderen over het hoofd zien en schroomt niet om aannemer op onjuistheden te wijzen.

10.0
18 juli 2020
Voorschouw opleveringskeuring (Rbi), 1171 XW Badhoevedorp (Door: Kees Bakker)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
15 juli 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1054 KT, Amsterdam (Door: Anoniem)

Duidelijk, to the point, oplossingsgericht. 

8.0
10 juni 2020
Controle tijdens de (ver)bouw Rbi, 2022BB Haarlem (Door: Marc van Eck)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
11 april 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1175RM Lijnden (Door: Erwin Snijders)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte heer, Een 10 voor de opleveringskeuring nieuwbouw Lijnden. Wat een mooie beoordeling voor mij als register bouwkundig inspecteur. Fijn dat u uw ervaring over de opleveringskeuring heeft willen delen. We wensen u veel woonplezier toe in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Ron de Kort Register Bouwkundig Inspecteur Amsterdam e.o.
Ron de Kort
10.0
06 april 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1175RM Lijnden (Door: Remco van der Zwaan)

Zeer tevreden over hun vakkennis en op korte termijn een afspraak kunnen inplannen voor de opleveringskeuring: een zeer flexibele werkhouding.

6.0
02 april 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1175RM Lijnden (Door: Sabina Veenman)

Rense heeft bij ons de oplever inspectie gedaan en onze verwachting was misschien iets te hoog. Mede doordat hij van heel veel problemen al op de hoogte was. De punten die hij bij onze oplevering heeft gezien waren de punten die wij al hadden vermeld bij de vooroplevering. 

Extra punten heeft hij niet gezien. Wij hadden gehoopt dat hij de afwatering van het balkon zou nameten en ook de verankering van de kolommen op het balkon zou benoemen. Dit alles is niet gebeurd. Helaas vonden wij Rense niet daadkrachtig genoeg.

 

10.0
01 april 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1175RM Lijnden (Door: Justin Ruijter)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
28 maart 2020
Opleveringskeuring na verbouwing (Rbi), 2012AJ, Haarlem (Door: Anoniem)

Hello,I am very please with the renovation inspection report and the help I got from building inspector Ron de Kort. Ron the building inspector is very professional and gave me a very good service.

Thank you, Omer

10.0
25 maart 2020
Bouwkundige keuring (Rbi), 1507AK Zaandam (Door: Belle Barbe)

Bedankt Ron voor de bouwkundige keuring Zaandam! Fijn dat je net als wij de potentie zag en we hopen heel erg dat het gaat lukken. We laten het weten! 

10.0
19 maart 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1544 PS, Zaandijk (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Beste Kim en Jonas, Dank voor de positieve Review voor mijn uitgevoerde bouwkundige keuring in Zaandam. Veel succes met jullie nieuwe woning en vergeet niet dat het schilderwerk van jullie “houten” huis van groot belang is. Willen jullie mij een foto sturen als Jonas z'n mancave af is.
Ron de Kort
6.0
20 februari 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1141zw, Monnickendam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte mevrouw Spaans, Dank voor het vertrouwen en de positieve Review voor mijn uitgevoerde bouwkundige aankoop keuring in Monnickendam. Houtrot, achterstallig onderhoud en bouwgebreken herkennen is van belang bij de aankoop van een woning. Tijdens onze inspecties geven wij altijd een uitgebreide uitleg over onze constateringen van de gebreken en geven tevens, indien dit gewenst is, een advies hoe dit bouwgebrek opgelost zou kunnen worden. Wij wensen u veel succes met de verbouwing Met vriendelijke groet, Ron de Kort
Ron de Kort
8.0
13 februari 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1096gg, Amsterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Beste Peter, Dank voor de positieve Review voor mijn uitgevoerde opleveringskeuring. De geconstateerde opleverpunten werden tijdens de oplevering netjes opgelost. Is het “probleem” van de scheur in het woonkamer ook goed afgehandeld door de aannemer ? Veel plezier in jullie mooie appartement. Met vriendelijke groet Ron de Kort
Ron de Kort
10.0
22 december 2019
Building inspection home (Rbi), 1075EZ Amsterdam (Door: K S)

Ron was professional, friendly and paid attention to details that I would never have noticed. I highly recommend him for a building inspection in Amsterdam.

Dear sir, Thank you for your order for a building inspection in Amsterdam. Various defects emerged from the building inspection. We hope that you have been able to make a good purchasing decision with the building inspection report. If you have any questions about the building inspection report in Amsterdam, please contact me. Kind regards, Register building inspector (Rbi) Ron de Kort
Ron de Kort
10.0
15 november 2019
Bouwkundige keuring (Rbi), 1072EM Amsterdam (Door: karim mahrous)

Ron is echte proffesional op het gebied van het analayseren van schade in panden. Ik raad Ron de Kort als bouwkundig inspecteur dan ook aan iedereen aan voor een bouwkundige keuring in Amsterdam!

Geachte heer Karim Mahrous, Dank voor het vertrouwen en mooie Review voor mijn uitgevoerde bouwkundige keuring in Amsterdam . Schade, achterstallig onderhoud en bouwgebreken herkennen is van belang bij de aankoop van een woning. Wij hopen dat u middels onze bevindingen een goed besluit heeft kunnen nemen. Met vriendelijke groet, Ron de Kort Register Bouwkundig Inspecteurs (Rbi)
Ron de Kort
10.0
22 juli 2019
Bouwkundige keuring (Rbi), 1941 GL Beverwijk (Door: Ruud Welboren)

Een goede bouwkundige keuring in Beverwijk!

Geachte heer Welboren, Dank voor het vertrouwen voor een bouwkundige keuring in Beverwijk en het delen van uw ervaring met ons als bouwkundig inspecteur. Een review bouwkundig inspecteur van een 10. Hier doen we het uiteindelijk voor. Met vriendelijke groet, Ron de Kort, Register Bouwkundig Inspecteur Amsterdam e.o
Ron de Kort
10.0
11 juli 2019
Bouwkundige keuring , 3438 HV , Nieuwegein (Door: Anoniem)

De bouwkundig inspecteur heeft mij netjes alles uitgelegd.  Hoe het moet zijn en waar we moeten opletten tijdens de bouwkundige keuring in Nieuwegein werdt duidelijk. 

Geachte heer Celik, Wat een mooie beoordeling voor de bouwkundige keuring in Nieuwegein die wij voor u hebben mogen uitvoeren. Tijdens de bouwkundige keuring informeren wij de koper al tijdens de rondgang. Zo weet de koper na de bouwkundige keuring al of er grote bouwgebreken zijn of achterstallig onderhoud. Het bouwkundig rapport die u later verkrijgt geeft inzicht in deze gebreken en de kosten direct en op termijn zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Nogmaals dank voor uw vertrouwen voor de bouwkundige keuring in Nieuwegein en uw mooie review. Met vriendelijke groet, Ron de Kort, Register bouwkundig Inspecteur Amsterdam e.o
Ron de Kort
10.0
10 mei 2019
Bouwkundige keuring (Rbi), 1055MG Amsterdam (Door: Cor Molenaar)

In korte tijd zo’n gedegen bouwkundig rapport. Wat niet geinspecteerd kon worden tijdens de bouwkundige keuring in Amsterdam, is netjes vermeld in het bouwkundig rapport.

Goede adviezen voor verbeteringen gegeven tijdens de bouwkundige inspectie.

Geachte heer Molenaar, beste Cor, Wat een mooie bouwkundige keuring in Amsterdam. En wat een mooie review voor mij als bouwkundig inspecteur. Binnen stichting Nederlands Register bouwkundig Inspecteurs dienen we te werken conform duidelijke expertise kaders, inspectie format en beroeps en gedragscodes. Uniformiteit is belangrijk. Zo weet u maar ook andere aanvragers van een bouwkundige keuring in Amsterdam dat er een gedegen bouwkundig rapport wordt geleverd en dat u tijdens de bouwkundige keuring in Amsterdam ook gelijk goed geadviseerd wordt tijdens de rondgang. Nogmaals dank voor het vertrouwen voor de opdracht voor een bouwkundige keuring in Amsterdam en uw mooie review. Met vriendelijke groet, Ron de Kort, Register Bouwkundig Inspecteur Amsterdam e.o.
Ron de Kort
10.0
07 mei 2019
Bouwgebrekenonderzoek, 1326AT, Almere (Door: Anoniem)

Ron de Kort communiceert goed en is zeer kundig. Hij is vaak goed bereikbaar en heeft altijd de tijd genomen om mij te woord te staan, voor en zelfs na het bouwgebreken onderzoek. Ron kwam goed voorbereid op de locatie en nam ruim de tijd om de casus te onderzoek en mij te adviseren. Zelfs nadat de wederpartij was vertrokken, nam Ron de tijd om mij te helpen. Het bouwgebreken onderzoek is helaas niet helemaal in mijn voordeel afgerond, maar toch het gevoel dat er een goede, objectieve uitspraak is gedaan over de bouwgebreken. Dit hielp mij om een langlopend traject of wel bouwgeschil met een redelijk goed gevoel af te ronden.

10.0
21 april 2019
Bouwkundige keuring , 1816BR, Alkmaar (Door: Anoniem)

Wij waren zeer tevreden over de bouwkundig inspecteur. Vantevoren prettig geholpen toen ik het proces (lextool en boeken) niet helemaal begreep :-)

Snel afspraak kunnen maken voor een bouwkundige keuring in Alkmaar, vriendelijke man en uiteindelijk ontvingen wij een heel net, duidelijk en realistisch bouwkundig rapport. 

Hartelijk dank! 

Geachte heer, Dank voor het vertrouwen voor de bouwkundige keuring in Alkmaar en uw mooie review. Wij hopen dat u middels de uitgevoerde bouwkundige keuring een weloverwogen aankoopbeslissing heeft kunnen nemen. Met vriendelijke groet, Rense de Vries Dutch Property Inspections Register bouwkundig Inspecteur Amsterdam e.o.
Rense de Vries
10.0
10 april 2019
Bouwtechnische keuring (Rbi), 1062gl Amsterdam (Door: Daso Benko)

Nice & detailed report - thank you!

Dear Sir, What a nice building inspection in Amsterdam. And what a nice review for me as a building inspector. Within the Dutch Register for Building Inspectors, we must work in accordance with clear expertise frameworks, inspection format and professional and codes of conduct. Uniformity is important to guarantee quality. This way you and other applicants and intermediaries of a building inspection in Amsterdam know that a reliable building report is provided and that during the building inspection in Amsterdam you are also well advised during the tour. Thanks again for your confidence in the order for a building inspection in Amsterdam and your nice review. With kind regards, Ron de Kort, Register of Building Inspector Amsterdam and surroundings
Ron de Kort
10.0
05 april 2019
Bouwkundige keuring , 1775CG, Middenmeer (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte heer, Dank voor de opdracht voor een bouwkundige keuring in Middenmeer en uw mooie beoordeling voor mij als bouwkundig inspecteur. Mocht u nog vragen hebben over de bouwkundige keuring in Middenmeer dan kunt u contact met mij op nemen. Met vriendelijke groet, Ron de Kort, Register bouwkundig inspecteur Amsterdam e.o.
Ron de Kort
8.0
26 maart 2019
Bouwgebrekenonderzoek, 3543GA, Utrecht (Door: Anoniem)

Goede samenwerking bij uitzetten deze scan. Exacte bouwkundige staat, gebreken en financiële consequenties deugdelijk te beoordelen en waarderen in vervolgopdracht die nu is uitgezet
Geachte heer, Dank voor het vertrouwen voor een bouwgebreken onderzoek in Utrecht en de vervolg opdracht om de bouwgebreken beter in kaart te brengen m.b.t. herstelkosten. Mocht u nog vragen hebben over de het bouwgebreken onderzoek in Utrecht dan weet u mij te vinden. Met vriendelijke groet, Ron de Kort, Register bouwkundig inspecteur Amsterdam e.o.
Ron de Kort
10.0
05 maart 2019
Bouwtechnische keuring (Rbi), 2131 RM Hoofddorp (Door: Vladimir Petkov )

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte heer Petkov, Bedankt voor het vertrouwen voor de bouwtechnische keuring in hoofddorp en uw mooie recensie voor mij als bouwkundig inspecteur. Mocht u nog vragen hebben over het bouwkundig rapport dan kunt u contact met mij opnemen. Met vriendelijke groet, Ron de Kort, Register bouwkundig inspecteur Amsterdam e.o.
Ron de Kort
10.0
08 december 2018
Bouwgebrekenonderzoek, 1072HA, Amsterdam (Door: Anoniem)

De bouwgebreken onderzoek in Amsterdam is goed en snel uitgevoerd. Als je een bouwgeschil hebt raadt ik een ieder aan om een bouwgebreken onderzoek uit te laten voeren. 

Geachte mevrouw, Een bouwgeschil is nooit leuk om te ervaren. Echter komen bouwgeschillen meer en meer voor als het gaat over de uitgevoerde werkzaamheden of bouwkosten. In uw geval moesten we de bouwgebreken in kaart brengen zodat u sterker stond tegenover de klussenier en projectontwikkelaar. Een slechte klus was uitgevoerd dat werdt snel duidelijk middels het bouwgebreken onderzoek in Amsterdam. Middels het bouwgebreken onderzoek kunt u nu aantoonbaar maken dat de klussen niet conform regelgeving, bouwbesluit en goed en deugdelijk werk is opgeleverd en staat u sterker in uw bouwgeschil bij een eventuele bodemprocedure. Nogmaals dank voor uw bouwgebreken onderzoek in Amsterdam en uw mooie review. Met vriendelijke groet, Ron de Kort, Register bouwkundig inspecteur Amsterdam e.o.
Ron de Kort
10.0
18 november 2018
Bouwkundige keuring , 1052 TZ, Amsterdam (Door: Anoniem)

Ervaring bouwkundige keuring is goed. 

Geachte mevrouw, Een review van een 10 als bouwkundig inspecteur voor de bouwkundige keuring in Amsterdam. Dank hiervoor. Met vriendelijke groet, Ron de Kort, Register Bouwkundig Inspecteur Amsterdam e.o
Ron de Kort
10.0
16 november 2018
Bouwtechnische keuring (Rbi), 1319BR Almere (Door: Mavis Scheek)

mijn aanvraag voor een bouwkundige keuring in Almere werd direct in behandeling genomen door de bouwkundig inspecteur. Datum voor de bouwkundige inspectie was ook snel ingepland. De bouwkundige inspectie verliep goed, duidelijke uitleg tijdens bouwkundige inspectie. Het bouwkundig rapport werdt vanwege de spoed bouwkundige keuring dezelfde dag aangeboden en kon deze gelijk downloaden. Door dit bouwkundig rapport ben ik zekerder van mijn aankoop. Top gedaan Ron de Kort!

Geachte heer Scheek, Een spoed bouwkundige keuring wordt vaker uitgevoerd. Verkopers zetten steeds vaker kopers onder druk om snel tot koop over te gaan. Dan moeten wij als bouwkundig inspecteurs snel handelen. Omdat stichting Nederlands register bouwkundig inspecteur kwaliteit, kennis en kunde waarborgd en register bouwkundig inspecteurs uniform werken kunnen we in 99% van de spoed bouwkundige keuringen plaatsen en u als klant op kort termijn helpen bij een spoed bouwkundige keuring. Goed om te horen dat u middels het bouwkundig rapport van Almere een betere aankoopbeslissing heeft kunnen nemen. Mocht u nog vragen hebben over de door mij uitgevoerde spoed bouwkundige keuring in Almere, neem dan contact met ons op. Met vriendelijke groet, Ron de Kort, Register bouwkundig inspecteur Amsterdam e.o.
Ron de Kort
10.0
19 september 2018
Bouwkundige keuring , 1112 DJ, Diemen (Door: Anoniem)

Duidelijk, snel, vakkundig en geduldig tijdens de building inspection in Diemen voor mijn Engelstalige klant. Als hypotheekadviseur intermediair streef ik kwaliteit na, zo ook bij een bouwkundige keuring. Dat is gelukt.

Met vriendelijke groet,

Beste hypotheekadviseur, Dank voor uw mooie beoordeling en uw opdracht voor de bouwkundige keuring in Diemen. Een building inspection ofwel bouwkundige keuring doen wij veel als register bouwkundig inspecteur. Wij proberen Engelstalige kopers tijdens de bouwkundige keuring zoveelmogelijk uit te leggen zodat ze later niet met vragen blijven zitten. Goed om te horen dat u als intermediair dit heeft ervaren. Nogmaals dank voor de opdracht voor een buiding inspection in Diemen. Met vriendelijke groet, Ron de Kort, Register bouwkundig inspecteur Amsterdam e.o.
Ron de Kort
10.0
09 juli 2018
Bouwkundige keuring , 1186ZM, Amstelveen (Door: Anoniem)

In verband met het ondertekenen van het koopcontract heeft de bouwkundig inspecteur direct de afspraak met de makelaar ingepland voor de bouwkundige keuring! Bouwkundig rapport was met sped gemaakt voor het ondertekenen van het koopcontract. Super bedankt voor de snelle service Ron. 

Geachte mevrouw, Snelheid is soms gewenst en we proberen altijd te zoeken naar een oplossing binnen onze mogelijkheden en aangesloten register bouwkundig inspecteurs. Een bouwkundige keuring in Amsterdam, Amstelveen en omgeving op kort termijn is vaak lastig. Maar waar een wil is, is een weg. Dank voor de opdracht voor een bouwkundige keuring in Amstelveen en uw mooie review als intermediair. Met vriendelijke groet, Ron de Kort, Register bouwkundig Inspecteur Amsterdam e.o.
Ron de Kort
Bekijk diensten & boek

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden