Johan Bove

Ik ben Johan en werk al sinds 1987 als zelfstandige sr bouwkundige vanuit Twijzel provincie Friesland. Mijn specialiteiten zijn kennis over het gehele bouwproces en de afwikkelingen hiervan.

  • Wij verzorgen advies in allerlei technische facetten van de bouw, zoals bouwkundige keuringen en opleveringskeuringen.
  • Daarnaast ben ik als Bouwpatholoog gespecialiseerd in bouwgebreken en bouwgeschillen. Wij werken door geheel Nederland, en staan voor u klaar om u te helpen.

Eindelijk is er erkenning met een persoonscertificering op expertiseniveau als zelfstandig Bouwkundig Inspecteur met de oprichting van het Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs. “Ik ben zeer vereerd, om als Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi), al vanaf de start van dit register, te zijn geregistreerd bij het Nederlands Register Bouwkundige Inspecteurs (NRBI) en daarmee een bijdrage kan leveren aan de verdere professionalisering van het beroep.”   

 

Deskundigenonderzoek | Bouwexpertise nodig?

Bent u op zoek naar een bouwkundig expertise of andere deskundigonderzoek? Neem dan contact met mij op, bekijk mijn prijzen (klik hier) en plaats een aanvraag, of stuur mij een e-mail. Als register bouwkundige neem ik dan persoonlijk contact met u op. Ben ik aan het keuren dan wordt u benaderd door het planningsbureau van het stichting NRBI. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing.

 

Certificaten


Bekijk certificaten

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

9 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
27 juni 2024
Bouwgebrekenonderzoek, 9354 AR Zevenhuizen (Door: JR Schripsema)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
11 februari 2024
Bouwgebrekenonderzoek, 9231JE Surhuisterveen (Door: Marc de Vries)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte heer de Vries, Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groeten, Johan Bove
Jan Hendrik ( Johan ) Bove
8.0
11 januari 2023
Bouwgebrekenonderzoek, 9743ch, Groningen (Door: Anoniem)

Het is ons duidelijk geworden dat het vochtprobleem een kwestie is van vooral ventileren. Er is daarbij geopperd om de ramen in de kamer te vervangen met bovenin ventilatieroosters. Wellicht had nog andere mogelijkheden kunnen worden besproken, b.v. decentrale balansventilatie. 

Geachte fam. Hoekstra, allereerst de beste wensen voor het komend jaar. Uw woning heeft een plat dak en over het algemeen worden de voorzieningen en leidingen voor een balansventilatie via de zolder en via kokers / koven naar de onderliggende ruimtes gemaakt. Uw woning heeft geen zolderetage, de leidingen komen met de verschillende aftimmeringen in het zicht en of afgetimmerd, een balansventilatie heeft aanvoer van lucht en afvoer van lucht met leidingdiameters variërend van rond 110 / 165 mm, dit geeft een behoorlijke verstoring van de afwerking van uw woning op dit moment. Verder zijn de kosten en opbrengst zodanig dat deze balansventilatie in uw woning niet rendabel worden, in mijn schrijven ben ik er volledig van uitgegaan om gebruik te maken van natuurlijke ventilatie en een afzuiging van de badkamer om de aanwezige luchtstroming zoals nu aanwezig is te veranderen. Ik hoop u met deze aanvulling voldoende te hebben geinformeerd. MVG Johan Bove
Jan Hendrik ( Johan ) Bove
10.0
03 november 2022
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 9285XD, Buitenpost (Door: Anoniem)

Dhr Bove heeft ons op juiste manier van info voorzien.

reageert snel en adequaat op vragen en heeft kennis van zaken

Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Jan Hendrik ( Johan ) Bove
10.0
19 juni 2022
Opleveringskeuring na verbouwing (Rbi), 8917cg, Leeuwarden (Door: Anoniem)

Hele snelle respons. Heel goed op de hoogte van bouw technische zaken. Geeft precies aan waar de mankementen zitten en hoe ze opgelost moet worden. Daarbij heel hulpvaardig en adviserend hoe dit aan te pakken richting aannemer om conflicten te vermijden.

Bekijk alle reviews en ervaringen (9)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden