Lextool zoekmachine op Expertiseniveau!

Stichting Nederlands register Bouwkundig Inspecteurs is een ICT gedreven stichting. Transparantie & Keuzevrijheid is anno 2019 een vereiste. Om kwaliteit, kennis en kunde te kunnen waarborgen maakt het NRBI gebruik van de lextool. De lextool is een online tool. Een zoekmachine op expertiseniveau die werkt op basis van Knowledge-Proces-Outsourcing Online (KPOO). Op basis van KPOO worden Register Bouwkundig Inspecteur en andere expertises vindbaar voor B2C, B2B, en B2B2C kanalen.

Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs heeft als doel om aangesloten leden vindbaar te maken en zakelijke aanvragers te helpen het onstsluiten van de register bouwkundig inspecteurs of specialistisch onderzoeken die worden voorgeschreven vanuit een bouwkkundige keuring en/of bouwkundige inspectie.

Register Bouwkundig inspecteurs die zich aansluiten bij het NRBI worden voortdurend in vindbaar gemaakt en kunnen in contact gebracht worden met potentiele opdrachtgevers binnen de kanalen die de lextool en het ExpertiseRegister biedt.

Opdrachtgever en opdrachtnemer beslissen altijd zelf of ze samen ‘zaken doen’. Het online proces helpt door de dienstverlening eenvoudig te ontsluiten door heldere expertise kaders, voorschriften en richtlijnen te bieden.

En omdat we de opdrachtgever in een gemanagede omgeving empoweren zelf de expert te kiezen, waarborgen we ook de onafhankelijkheid van de intermediairs, partners en het zoek en boek principe op www.nrbi.nl

Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door een gemanaged (LEAN) online proces. 

 

Terug naar overzicht

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden