Bouwkundig keurder zoeker

Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs introduceerd de bouwkundig keurder zoeker. De missie van stichting NRBI is om marktpartijen en consumenten zekerheid te bieden over de kwaliteit en uitvoering van bouwkundige inspecties. Het zoeken en vinden van een erkend bouwkundige keurder wordt makkelijk gemaakt met de bouwkundig keurder zoeker  en NRBI op de kaart. 

Bij het zoeken naar erkend bouwkundig keurder kun je een gecertificeerde bouwkundig keurder herkennen op zijn website of op de website van NRBI aan het Keurmerk Rbi logo.Vakkundiggekeurd door een onafhankelijk Register Bouwkundig Inspecteur Hiermee toond een bouwkundige keurder aan dat hij of zij op persoonsniveau gecertificeerd is. Zo weet je wie er komt en of deze de juiste kennis en kunde heeft. Erkenning en herkenning van het vak bouwkundige keurder is nodig.

Zo bevordert het NRBI de professionalisering van het beroep van een bouwkundig keurder en zorgt het NRBI dat bouwinspecties en adviezen op een eenduidige en kwalitatieve wijze uitgevoerd worden door erkend bouwkundig keurders. Je herkekent een bouwkundig keurder aan het keurmerk logo Rbi.


Keuzevrijheid & Transparantie NRBI
Binnen het expertise register van stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI) kunt u een erkend bouwkundig keurder regionaal vinden & aanvragen via de bouwkundig keurder zoeker, maar ook de echtheid van hun persoonscertificaat en afgeleverde bouwkundige rapportages controleren.


Bouwkundig keurder zoeken
Hieronder treft u een overzicht van erkende bouwkundige keurders. Voer een plaats in, werkgebied en kies de expertise. Erkend bouwkundig keurders worden getoond door de bouwkundig keurder zoeker. Door te klikken op een bouwkundig keurder leest u meer over de betreffende gecertificeerde persoon. Ook kunt u direct gebruik maken van zijn of haar dienstverlening door te klikken op het boeken van een Rbi-er. Zo komt u in contact met een erkend bouwkundig keurder.

Gevalideerde certificaten bouwkundig keurder
Het certificaat van vakbekwaamheid kunt u per bouwkundig keurder inzien. Certificaten en ingediende bouwkundige rapportages van een bouwkundig keurder kunt u op echtheid controleren via de online validatie tool door een document (.PDF, indien in bezit) te uploaden. Lees meer over het  controleren van echtheid van documenten op de website van V-ID (Blockchain technology) of op de partner-pagina van het NRBI.

Zoeken

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden