Bouwkundige keurder | Bouwkundigekeurders

De missie van het Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs is om marktpartijen en consumenten zekerheid te bieden over de kwaliteit en uitvoering van bouwkundige keuringen door gecertificeerde bouwkundige keurders. Een register bouwkundige keurder is op persoonsniveau gecertificeerd en niet op bedrijfsniveau! Zo weet u zeker met een register bouwkundige keurder dat u de juiste kennis en kunde in huis haalt.

Deze persoonsgecertificeerde register bouwkundige keurders onderscheiden zich in hun werk door objectiviteit en betrouwbaarheid. Zo bevordert het NRBI de professionalisering van het beroep van bouwkundige keurders en zorgt het NRBI dat bouwkundige keuringen en bouwkundige adviezen op een eenduidige en kwalitatieve wijze uitgevoerd worden door een register bouwkundige keurder.

Keuzevrijheid & Transparantie bouwkundige keurder

Binnen het register van stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI) kunt u Erkend bouwkundige keurders vinden. U kiest de bouwkundige keurder regionaal, bekijkt zijn prijs en beoordelingen en komt 1 op 1 in contact. Zo weet je van te voren wie er komt, wat de kosten zijn en dat hij conform de richtlijnen van stichting NRBI een kwalitatieve hoogwardige bouwkundige keuring uitvoert. 

Zoek een bouwkundige keurder

Hieronder treft u een overzicht van register bouwkundige keurders. Door te klikken op een bouwkundig keurder

vakkundiggekeurd

 leest u meer over de betreffende gecertificeerde persoon. Ook kunt u direct gebruik maken van zijn of haar dienstverlening door te klikken op bekijk prijs van een Rbi-er. Zo komt u in contact met een register bouwkundige keurder.

Gevalideerde certificaten bouwkundige keurder

Het certificaat van vakbekwaamheid kunt u per register bouwkundige keurder zelf inzien. Certificaten en ingediende bouwkundige rapportages van bouwkundige keurders kunt u op echtheid controleren via de online validatie tool door een document (.PDF, indien in bezit) te uploaden. Lees meer over het  controleren van echtheid van documenten op de website van V-ID (Blockchain technology) of op de partner-pagina van het NRBI.

Zoeken

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden