Erkend bouwexperts

Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs heeft als missie het het kaf van het koren te scheiden. Iedereen in Nederlands mag zich bouwexpert noemen. Er moet een einde komen aan zelfverklaarde bouwkundig inspecteurs. Erkenning en herkenning waarborgt de kwaliteit, kennis en kunde van zelfstandig bouwkundige. Erkende bouwexperts  binnen stichting NRBI worden op persoonsniveau getoetst en gecertificeerd. Hierdoor kunnen partijen eenvoudig erkend bouwexperts herkennen, controleren en vinden. 

Keuzevrijheid & Transparantie erkende bouwexperts
Binnen het expertise register van stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs kunt u erkende bouwexperts herkennen aan het Rbi keurmerk logo, vinden & aanvragen, maar ook de echtheid van hun persoonscertificaat en afgeleverde bouwkundig rapportage controleren.Erkend bouwexperts te herkennen aan het keurmerk Register bouwkundig Inspecteurs logo.

Zoek erkend bouwexperts regionaal
Hieronder treft u een overzicht van erkende bouwexperts. Door te klikken op een bouwkundige leest u meer over de betreffende gecertificeerde bouwexpert. Ook kunt u direct gebruik maken van zijn of haar dienstverlening door te klikken op het boeken van een Rbi-er. Zo komt u in contact met een erkend bouwexpert.

Gevalideerde certificaten erkend bouwexpert
Het certificaat van vakbekwaamheid kunt u per erkend bouwexpert inzien. Certificaten en ingediende bouwkundige rapportages van erkende bouwexperts kunt u op echtheid controleren via de online validatie tool door een document (.PDF, indien in bezit) te uploaden. Lees meer over het  controleren van echtheid van documenten op de website van V-ID (Blockchain technology) of op de partner-pagina van het NRBI.

Zoeken

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden