Erkend bouwinspecteur

Nederlands Register bouwkundig Inspecteurs wil het kaf van het koren scheiden onder bouwinspecteurs. Stichting NRBI waarborgt de kwaliteit, kennis en kunde van zelfstandig bouwinspecteurs. Bouwinspecteurs zijn op persoonsniveau gecertificeerd binnen een bepaalde bouwkundige expertise. Door de persoon met de juiste kennis en kunde te erkennen en te herkennen kunnen marktpartijen erkende bouwinspecteurs vinden.Herken een erkend bouwkundige keurder aan het keurmerk Rbi logo. Zo weet u zeket dat uw object vakkundiggekeurd wordt.

Keuzevrijheid & Transparantie NRBI
Binnen het expertise register van stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs kunt u erkende bouwinspecteurs vinden & aanvragen, maar ook de echtheid van hun persoonscertificaat controleren en hun aangeleverde bouwkundige rapportages.

Zoek erkend bouwinspecteurs regionaal
Hieronder treft u een overzicht van erkende bouwinspecteurs. Door te klikken op een bouwinspecteur leest u meer over de betreffende gecertificeerde persoon. Ook kunt u direct gebruik maken van zijn of haar dienstverlening door te klikken op het boeken van een Rbi-er. Zo komt u in contact met een erkend bouwinspecteur.

Gevalideerde bouwinspecteurs
Het certificaat van vakbekwaamheid kunt u per bouwinspecteur inzien. persoonscertificaten en ingediende bouwkundige rapportages van bouwinspecteurs kunt u op echtheid controleren via de online validatie tool door een document (.PDF, indien in bezit) te uploaden. Lees meer over het  controleren van echtheid van documenten op de website van V-ID (Blockchain technology) of op de partner-pagina van het NRBI.

Zoeken

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden