Erkend bouwkundige keurders

De missie van het Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs is om marktpartijen en consumenten zekerheid te bieden over de kwaliteit en uitvoering van bouwkundige inspecties door erkende bouwkundige keurders.

Deze persoonsgecertificeerde bouwkundigen onderscheiden zich in hun werk door objectiviteit en betrouwbaarheid. Zo bevordert het NRBI de professionalisering van het beroep van bouwkundig inspecteur en zorgt het NRBI dat bouwkundige inspecties en adviezen op een eenduidige en kwalitatieve wijze uitgevoerd worden door erkend bouwkundige.

Keuzevrijheid & Transparantie NRBI
Binnen het expertise register van stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI) kunt uErkend bouwkundige keurders zijn bouwkundig inspecteurs die op persoonsniveau zijn gecertificeerd. Zo weet je zeker dat jouw woning vakkundig gekeurd wordt. erkend bouwkundige keurders vinden & aanvragen, maar ook de echtheid van hun persoonscertificaat en afgeleverde bouwkundige rapportages controleren.

Zoek erkende bouwkundige keurders
Hieronder treft u een overzicht van erkende bouwkundige keurders. Door te klikken op een bouwkundig keurder leest u meer over de betreffende gecertificeerde persoon. Ook kunt u direct gebruik maken van zijn of haar dienstverlening door te klikken op het boeken van een Rbi-er. Zo komt u in contact met een erkend bouwkundige keurder.

Gevalideerde certificaten bouwkundige keurders
Het certificaat van vakbekwaamheid kunt u per erkend bouwkundige keurder inzien. Certificaten en ingediende bouwkundige rapportages van bouwkundige keurders kunt u op echtheid controleren via de online validatie tool door een document (.PDF, indien in bezit) te uploaden. Lees meer over het  controleren van echtheid van documenten op de website van V-ID (Blockchain technology) of op de partner-pagina van het NRBI.

 

Zoeken

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden