Onafhankelijk bouwkundig expert

Nederlands Register bouwkundig Inspecteurs waarborgt de onafhankelijkheid, kwaliteit, kennis en kunde van bouwkundig experts. Een onafhankelijk bouwkundig expert (inspecteur) is binnen stichting NRBI gecertificeerd op persoonsniveau voor een een bepaalde bouwkundige expertise. Experts op expertiseniveau geeft erkenning en herkenning. 

Keuzevrijheid & Transparantie bouwkundig expertOnafhankelijk bouwkundig expert is een erkend bouwkundig inspecteur op expertiseniveau. Deze is te herkennen aan het keurmerk logo Rbi
Binnen het expertise register van stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs kunt u onafhankelijk bouwkundig experts (inspecteurs) vinden & aanvragen, maar ook de echtheid van hun persoonscertificaat controleren. Zo kunt u eenvoudig experts op expertiseniveau zelf vinden.

Onafhankelijk bouwkundig expert nodig?
Hieronder treft u een overzicht van onafhankelijke bouwkundig experts aan. Door te klikken op een onafhankelijk bouwkundig inspecteur leest u meer over de betreffende gecertificeerde persoon. Ook kunt u direct gebruik maken van zijn of haar dienstverlening door te klikken op het boeken van een Rbi-er. Zo komt u in contact met een erkend onafhankelijk bouwkundig expert.

Gevalideerde certificaten onafhankelijk bouwkundig inspecteur
Het certificaat van vakbekwaamheid kunt u per erkend bouwkundige inzien. Certificaten en ingediende bouwkundige rapportages van onafhankelijke bouwkundig inspecteurs kunt u op echtheid controleren via de online validatie tool door een document (.PDF, indien in bezit) te uploaden. Lees meer over het  controleren van echtheid van documenten op de website van V-ID (Blockchain technology) of op de partner-pagina van het NRBI.

Zoeken

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden