Reviews bouwkundig inspecteurs

Recensies bouwkundig inspecteur bekijken? Zoek uw bouwkundig inspecteur eenvoudig met de zoekfunctie bouwkundig inspecteur op de ledenlijst en lees de recensies over de register bouwkundig inspecteurs regionaal. 

Een online recensie van een bouwkundig inspecteur is een beoordeling van een consument en/of andere marktpartij over de uitgevoerde bouwkundige dienst van een zelfstandig bouwkundig Inspecteur.

Een aanvrager geeft zijn recensie na de uitgevoerde bouwkundige dienstverlening door bijvoorbeeld een cijfer teVakkindig gekeurd door een register bouwkundig inspecteurs. Herken een Rbi-er aan het keurmerk Rbi geven en ervaring te delen. De recensie is een belangrijk validatie-instrument voor aanvragers en stichting NRBI om de klantbeleving, kwaliteit, kennis en kunde van de zelfstandig bouwkundig inspecteur te monitoren.

Aanvragers zoals consumenten en marktpartijen kunnen zo een betrouwbare keuze maken bij het inschakelen van een erkend bouwkundig inspecteur door middel van een recensie.

Klik hieronder op de bouwkundige dienst die u nodig heeft;

  • Voer de postcode in waar u een bouwkundig inspecteur zoekt (of gebruik hiervoor de kaart als u de postcode niet weet);
  • Bouwkundig inspecteurs worden regionaal getoond;
  • Lees meer informatie en de recensie van zelfstandig bouwkundig inspecteurs;
  • Kies uw Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi) op basis van de recensie en werkgebied en maak de afspraak;
  • De Register Bouwkundig Inspecteur inspecteert het object gezamelijk met u;
  • Na de bouwkundige inspectie ontvangt u een erkend bouwkundig rapport;
  • U wordt achteraf gevraagd uw ervaring van de bouwkundig inspecteur te delen door een vrijblijvende recensie te schrijven;

Zoeken

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden