Reviews bouwkundig inspecteurs

Reviews bouwkundig Inspecteur? Zoek uw bouwkundig inspecteur eenvouwdig met de bouwkundig inspecteur zoeker en lees de ervaringen over bouwkundig inspecteurs regionaal. 

Een online review van een bouwkundig inspecteur is een beoordeling van een consument en/of andere marktpartij over de uitgevoerde bouwkundige inspectie of andere bouwkundige dienstverlening van een bouwkundig Inspecteur.
Een aanvrager geeft zijn review na de uitgevoerde bouwkundige dienst verlening door bijvoorbeeld een cijfer te geven ofwel ervaring van de bouwkundig inspecteur te beschrijven. De beoordeling is een belangrijk validatie instrument voor aanvragers en stichting NRBI om de klantbeleving, kwaliteit, kennis en kunde van de bouwkundig Inspecteur te monitoren. Aanvragers zoals consumenten en marktpartijen kunnen zo een betrouwbare keuze maken bij het inschakelen van een gecertificeerde bouwkundig Inspecteur.

  1. Klik hieronder op de bouwkundige dienst die u nodig heeft;
  2. Voer de postcode in waar u een bouwkundig inspecteur zoekt (of gebruik hiervoor de kaart  als u de postcode niet weet);
  3.  Bouwkundig inspecteurs worden regionaal getoond;
  4.  Lees meer informatie en de reviews van bouwkundig Inspecteurs
  5.  Kies uw Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi) op basis van de review en werkgebied en maak de afspraak.
  6.  De Register Bouwkundig Inspecteur inspecteerd het object gezamelijk met jouw;
  7.  Na de bouwkundige inspectie ontvangt u een erkend bouwkundig rapport;
  8.  Je wordt achteraf gevraagd je ervaring van de bouwkundig inspecteur te delen door een vrijblijvend review te schrijven;

 

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden