Onafhankelijk bouwinspecteur

Nederlands Register bouwkundig Inspecteurs waarborgt de onafhankelijkheid, kwaliteit, kennis en kunde van een bouwinspecteur. Een onafhankelijk bouwinspecteur is binnen stichting NRBI gecertificeerd op persoonsniveau voor een een bepaalde bouwkundige dienst.

Keuzevrijheid & Transparantie waarbord onafhankelijkheid
Binnen het expertise register van stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs kunt u een onafhankelijk bouwinspecteur vinden & aanvragen, maar ook de echtheid van hun persoonscertificaat controleren.

Onafhankelijk bouwinspecteur nodig?Onafhankelijk bouwinspecteur te herkennen aan het keurmerk logo Rbi.
Hieronder treft u een overzicht van onafhankelijke bouwinspecteurs aan. Door te klikken op een erkend bouwinspecteur leest u meer over de betreffende gecertificeerde persoon. Ook kunt u direct gebruik maken van zijn of haar dienstverlening door te klikken op het boeken van een Rbi-er. Zo komt u in contact met een erkend onafhankelijk bouwkundig inspecteur.

Gevalideerde certificaten onafhankelijk bouwinspecteur
Het certificaat van vakbekwaamheid kunt u per register bouwkundig inspecteur (Rbi) inzien. Certificaten en ingediende bouwkundige rapportages van onafhankelijke bouwinspecteur kunt u op echtheid controleren via de online validatie tool door een document (.PDF, indien in bezit) te uploaden. Lees meer over het  controleren van echtheid van documenten op de website van V-ID (Blockchain technology) of op de partner-pagina van het NRBI.

Zoeken

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden