Onafhankelijk bouwkundig inspecteur

Nederlands Register bouwkundig Inspecteurs waarborgt de onafhankelijkheid, kwaliteit, kennis en kunde van bouwkundig inspecteurs. Een onafhankelijk bouwkundig inspecteur is binnen het NRBI gecertificeerd op persoonsniveau voor een een bepaalde bouwkundige expertise.

Keuzevrijheid & Transparantie waarbord onafhankelijkheid
Binnen het expertise register van stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs kunt u onafhankelijk bouwkundig Inspecteurs vinden & aanvragen, maar ook de echtheid van hun persoonscertificaat controleren.

Onafhankelijk bouwkundig inspecteur nodig?Onafhankelijk bouwkundig inspecteur te herkennen aan het keurmerk Rbi.
Hieronder treft u een overzicht van onafhankelijke bouwkundig inspecteurs aan. Door te klikken op een onafhankelijk bouwkundig inspecteur leest u meer over de betreffende gecertificeerde persoon. Ook kunt u direct gebruik maken van zijn of haar dienstverlening door te klikken op het boeken van een Rbi-er. Zo komt u in contact met een erkend onafhankelijk bouwkundig inspecteur.

Gevalideerde certificaten onafhankelijk bouwkundig inspecteur
Het certificaat van vakbekwaamheid kunt u per erkend bouwkundige inzien. Certificaten en ingediende bouwkundige rapportages van onafhankelijke bouwkundig inspecteurs kunt u op echtheid controleren via de online validatie tool door een document (.PDF, indien in bezit) te uploaden. Lees meer over het  controleren van echtheid van documenten op de website van V-ID (Blockchain technology) of op de partner-pagina van het NRBI.

Zoeken

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden